Obavijesti

News

Komentari 381

Policija potvrdila: Žena nađena u jezeru je Ivana Fogadić (29)

Policija potvrdila: Žena nađena u jezeru je Ivana Fogadić (29)
5

Tijelo Ivane Fogadić nađeno je u četvrtak oko 16 sati. Obavljenom obdukcijom utvrđeno je da se utopila. Sa sinom Patrikom (5) nestala je u noći na ponedjeljak

VIDEO

Iz PU međimurske potvrdili su u petak kako je prepoznavanjem utvrđeno da je mlada žena čije je tijelo u četvrtak oko 15 sati pronađeno u jezeru HE Dubrava Ivana Fogadić (29) iz Totovca kod Čakovca. Izvijestili su i kako je obavljena obdukcija te je utvrđeno da se utopila.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronalazak automobila

Pokretanje videa...

24sata 00:33

Tragičan je to epilog nestanka Ivane Fogadić i njezina sina Patrika (5) koji su iz obiteljske kuće u Totovcu netragom nestali u noći na ponedjeljak 6. srpnja. Ivana je, podsjetimo, na Facebooku ostavila pismo u kojemu se moglo iščitati da se sprema najgore - sebi i sinu oduzela je život.

Dječaka je pronašao prolaznik: 'Užasnut sam'

Tijelo dječaka pronašao je u srijedu prolaznik u derivacijskom kanalu jezera.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronalazak petogodišnjaka

Pokretanje videa...

24sata 00:55

- Pravi košmar. Nisam oka sklopio. Užasnut sam tom slikom. Nikoga ne mogu osuđivati, ali to je najstrašnije što sam doživio - rekao nam je muškarac iz Preloga koji je pronašao tijelo dječaka.

Ivanino tijelo pronađeno je sljedećeg dana te je iz kanala izvučen automobil. Prednje staklo na autu bilo je razbijeno, a desno staklo, na suvozačevim vratima, bilo je spušteno. U vozilu nije bilo stvari koje bi upućivale na to da je Ivana imala namjeru s djetetom otputovati.

No što stvarno stoji iza ove tragične priče pokazat će istraga. Obdukcija Patrikova tijela, koje je stavljeno u lijes i odvezeno na Odjel patologije, pokazala je da se dječak utopio.

Prema stanju vozila, ono je udarilo u nasip visok oko pola metra, što je vidljivo po razbijenom prednjem dijelu, te zatim uletjelo u kanal širok oko 40 metara. Iako kanal na mjestu na kojem je vozilo nađeno nije vrlo dubok, struje su jake. Dječakovo je tijelo, s obzirom na to da je lakše, prvo isplivalo i otplutalo kanalom nizvodno nekih 7-8 kilometara do jezera.

Očajni otac skočio u jezero

Kad je nakon trodnevne potrage dječakovo tijelo pronađeno, otac Valentin je skočio u jezero.

- Patrik, Patrik - zavapio je.

Zaprepašteni Međimurci danima su u šoku. Čekaju okončanje istrage koja bi trebala odgovoriti je li se Ivana doista namjerno odvezla autom u kanal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 381
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"