To je to što me zanima!

Policija traži vozača koji je jučer s trupcima jurio u suprotnom smjeru kod West Gatea

Za sad nepoznato teretno vozilo, kabine bijele boje, s priključnim vozilom koje prevozi drvene trupce, kretalo se zapadnim kolnikom državne ceste DC1 u visini trgovačkog centra West Gate, navodi PU zagrebačka
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u potrazi je za vozačem koji je u ponedjeljak oko 17.05 teretnim vozilom jurio u suprotnom smjeru na DC1 kod šoping centra West Gate.

Snimku sulude vožnje objavila je Facebook stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija, a sudeći prema prizoru, kamion je vozio prilično velikom brzinom.

U ŽIVOTNOJ JE OPASNOSTI Teška nesreća kod Vinkovaca: Auto sletio u kanal i završio na krovu, vozač teško ozlijeđen

Snimka se poklapa s policijskim opisom kako za sada nepoznato teretno vozilo ima kabinu bijele boje, te da je imalo priključno vozilo koje prevozi drvene trupce.

Kretalo se zapadnim kolnikom državne ceste DC1 u visini trgovačkog centra West Gate, od oko 18 kilometra +700 metara do 18 kilometra +200 metara u smjeru sjevera, odnosno kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, navode.

DETALJI AKCIJE NA GRANICI S BIH Spasili mladiće iz provalije: 'Njihovi životi nisu mogli čekati, morali smo paziti i na odrone'

- Pozivamo svjedoke navedene vožnje ili druge osobe, koje raspolažu saznanjima i informacijama o navedenom vozili ili vozaču, a u cilju utvrđivanja okolnosti navedene vožnje i utvrđivanja identiteta vozača da nam se jave pozivom na broj 192 ili 01/4570 460 - mole iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare