To je to što me zanima!

Policija uhitila dvojicu mladića koji su napali Srbe na Braču

Dva muškarca, 22-godišnjak i 19-godišnjak, sumnjiče se da su u Supetru na Braču na naročito drzak i nepristojan način napali pet ljudi u dobi od 21 do 26 godina i doveli ih u ponižavajući položaj...
Vidi originalni članak

Provodeći kriminalističko istraživanje napada 9. lipnja oko četiri sata u Supetru, PU splitsko-dalmatinska je, u koordinaciji s nadležnim Općinskim državnim odvjetništvu u Splitu, prikupila saznanja i dokaze da su ranije obrađivani 22-godišnjak i 19-godišnjak ostvarili obilježje kaznenog djela, radi čega su danas i uhićeni i dovedeni u službene prostorije policije.

Sumnjiče se da su u Supetru na Braču na naročito drzak i nepristojan način, skupa s još za sada nepoznatim osobama, fizički napali pet osoba u dobi od 21 do 26 godina i doveli ih u ponižavajući položaj. Time su, navode iz policije, ostvarili obilježja kaznenog djela  Nasilničko ponašanje iz članka 323a Kaznenog zakona, a u svezi s  kaznenim djelom Zločinom iz mržnje (članak 87. stavak 21.  KZ-a).

Zbog toga je protiv njih  podnesena kaznena prijava i privedeni su pritvorskom nadzorniku.

GRADONAČELNICA SUPETRA: 'Nećemo biti sponzori događaja čiji sudionici ozljeđuju ljude...'

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje u cilju identifikacije ostalih sudionika premlaćivanja sezonaca u Supetru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • borg78 12.06.2019.

    Istukli "Srbe", ne sezonce, ne djecu, ne mlade nego Srbe... Koji ste vi novinari huškači!

  • 12.06.2019.

    Haha...!

  • ZEHA 12.06.2019.

    Znak kako roditelji vaspitaju svoju djecu. Djeca se rode nevina , iskrena , cista u srcu i dusi bez trunke pokvarenosti u sebi i onda tu roditelj krene popravljati stvari i djetu ulijevati u glavu ono sto ni oni sami nebi trebali vise misliti o tome. Nikad da dojdu do pameti mogao bih o ovome pisati do sudnjeg dana ali mislim da je vec vama svima jasno da je to u biti beskorisno..pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare