To je to što me zanima!

'Pomogli smo Uljaniku s 12,4 mil. eura da vrate dug banci...'

Još ranije se iz Kermas energije najavilo kako su postigli načelni dogovor s naručiteljima o izgradnji brodova vrijednih milijardu dolara nakon što uđu u vlasništvo Uljanika...
Vidi originalni članak

U Kermas energiji su potvrdili pozajmnicu Uljaniku od 12,4 milijuna eura.

- Da, pomogli smo pozajmicom Uljaniku da vrate dug banci kako bi se nastavilo normalno poslovanje brodogradilišta. Spas Uljanika je svima zajednički cilj, i zaposlenicima Uljanika, i Vladi i Upravi Uljanika i nama i nadamo se kako smo ovime svima dokazali da kao strateški partner imamo ozbiljne namjere u Uljaniku i u daljnjoj izgradnji brodova i očuvanju škvera - kazali su iz Kermas energije.

BUDUĆI PARTNER Končar: Uljanik treba graditi putničke brodove, a ne tankere

Podsjetimo, još ranije se iz Kermas energije najavilo kako su postigli načelni dogovor s naručiteljima o izgradnji brodova vrijednih milijardu dolara nakon što uđu u vlasništvo Uljanika po odobrenju plana restrukturiranja od strane Europske komisije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • škver 26.07.2018.

    Draga braćo sa Navoza,nismo znali cijeniti što smo imali i sudbina nam se sveti. Da vas pitam ,svi bi se vi vratili u vrime kada su tisuće radnika ulazile u škverove a sirene svirale. E,lipi radnički dani ! Redovne plaće,topli ili hladni obrok ,djeci marendu i voće za poniti kući, olovke,papira....to je bilo doba mira.

  • trooso 25.07.2018.

    A kad stignem do porte i do spuštene rampe skinem kapu za sve nas koji još pamte dan kad su ispred firme stale crne limuzine i rekli: Bog, domovina, nacija svi na pod ovo je privatizacija!

  • japanokinez 25.07.2018.

    Točno toliko su mu maznuli udruženje Cetinski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare