To je to što me zanima!

Posavec: Bernardić je mlad, dat ću doprinos da on vodi Vladu

Posavec očekuje više zastupljenosti hrvatskog sjevera i Međuimurja s obje strane Markova trga nakon izbora, a na pitanje vidi li se i u Banskim dvorima dodao je 'Prvo ćemo skočiti pa reći hop'
Vidi originalni članak

Nije najsretnije da u startu kažemo kakav će netko biti, svaki čovjek zaslužuje priliku, on je mlad, ima energije i želje za dokazivanjem. To može biti dobra kombinacija, rekao je međimurski župan Matija Posavec za N1 na pitanje oko toga kakav bi Davor Bernardić mogao biti kao premijer. 

-  Ja ću svojim nastupom u trećoj izbornoj jedinici dati doprinos da Vladu vodi Davor Bernardić - dodao je Posavec koji će sa šefom SDP-a u petak predstaviti zajedničku suradnju na izborima. 

FEJS PREPUCAVANJA HDZ i SDP posvađali se oko sučeljavanja: 'Bero je podvio rep i pobjegao u mišju rupu'

Ispričao je da su razgovori trajali te da je puno razmišljao prije odluke da se kao nezavisni kandidat priključi Restart koaliciji. 

- Korona je izmiješala karte, ova odluka je odluka kontinuiteta, 2015. godine sam na parlamentarnim izborima slično izašao, dobio velik broj preferencijalnih glasova i veliko povjerenje, a s obzirom na rezultat predsjedničkih izbora, sjever Hrvatske je očito na brodu koji podržava takvu politiku - rekao je. 

KOMENTIRAO Davor Bernardić tvrdi: HDZ-ov program uvijek isti, desna ruka na srcu, lijeva u tuđem džepu

Očekuje više zastupljenosti hrvatskog sjevera i Međuimurja s obje strane Markova trga nakon izbora, a na pitanje vidi li se i u Banskim dvorima dodao je 'Prvo ćemo skočiti pa reći hop' te kako bi za politiku bilo pristojnije da i župani imaju priliku.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Luna777 11.06.2020.

    Župan Posavec mogao je odavno otići u Zagreb, u Sabor ili Vladu. Uvijek je dobivao najviše preferencijalnih glasova. Ljudi u Međimurju su prvo glasali za njega, kao osobu, čovjeka, pa tek onda za stranku. Mislim da će tako biti i sada, s time da mu želim sretan put ili u Vladu ili Sabor, jer će tamo moći više lobirati za Međimurje.

  • cugmašina 11.06.2020.

    Matek dragi, lokalno ti dam podršku, ali ovdje sigurno ne, pa Bero ne može krave voditi na pašu, a kamoli voditi vladu RH

  • lampaš 11.06.2020.

    Jel se gleda pamet ili godine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare