To je to što me zanima!

Posljednji pozdrav: Pas došao u bolnicu oprostiti se od vlasnice

Rebane Chili je svoje posljednje dane života provodila u bolnici umirući od raka. Njena obitelj je snimila dirljivi video u kojem joj je ispunjena posljednja želja da još jednom vidi svog psa
Vidi originalni članak

Dirljivi video snimljen u Brazilu prikazuje teško bolesnu ženu Rebane Chili (49) koja je svoje posljednje dane provodila u bolnici. Rebane je kao svoju posljednju želju zaželila da još jednom vidi svog voljenog psa.

Ispunjena joj je želja krajem listopada 2015. godine, kada je obitelj dovela psa u bolnicu. On je odmah skočio na krevet i razveselio se vlasnici. Video je tek sada podijeljen na društvenim mrežama, a u kratkom vremenu je osvojio svijet.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mily 07.08.2016.

    gledaj ove radosti, uf zašto sam išla gledati ovaj video

  • Imperatrice 05.08.2016.

    Ja sam svog prijatelja ispratila nakon 17 godina, od trinaeste do tridesete godine, taj pas mi je bio sve...dan kad sam ga vodila....(i sad mi suze dolaze)...na uspavljivanje bio je jedan od najupečatljivijih doživljaja u mom životu. Našla sam ga na cesti kao curica, bio je lutalica, a na kraju je bio nezamjenjivi član obitelji. Ispada da smo mi njemu spasili život udomljavanjem, a zapravo je on spasio naš, obogaćujući nas kao ljude. Tko god razmišlja o nabavljanju psa- spasite nekog !!! Biti će vam zahvalan cijeli život..

  • DavorDolovcak 03.08.2016.

    Prekrasno , kod nas je takva suprotnost da zena koja umire od raka nesmije vidjeti vlastitu djecu jer djeca nesmiju na taj odjel...

Komentiraj...
Vidi sve komentare