To je to što me zanima!

Postigli dogovor: U ponedjeljak radnici Uljanika kreću s radom

Navodi se kako će konačnu potvrdu objaviti u ponedjeljak na skupovima radnika s Upravom, a njihovu odluku podržava i Stožer za obranu brodogradnje.
Vidi originalni članak

Pregovori sindikata Uljanika i Vlade urodili su plodom, javlja N1 i dodaje kako su iz Stožera za obranu Uljanika najavili da u ponedjeljak prekidaju štrajk u kojem su još od 22. listopada. 

NEPRAVDA Radnici Uljanika koji su bili na bolovanju ostali bez minimalca

Navodi se kako će konačnu potvrdu objaviti u ponedjeljak na skupovima radnika s Upravom, a njihovu odluku podržava i Stožer za obranu brodogradnje. 

HORVAT O BRODOGRADNJI: 'Tražimo partnere, a najviše smo razgovarali s Talijanima'

- Moramo početi misliti na rad. Štrajk traje i traje, ako bude trajao do kraja mjeseca zatvorit ćemo se sami, ne vidimo izlaza. Počinjemo raditi, izvršavati svoje zadaće i onda sve ostaje na Vladi RH - rekao je Deni Širol iz Stožera za obranu hrvatske brodogradnje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jack_daniels_1 18.11.2018.

    Dragi Uljanikovci, prestanite. Firma vam je gotova kao i x drugih u Hr. Ali priznajte sami sebi da se niste baš previše pretgrli od posla u Uljaniku. I moj je otac proveo cijeli radni vijek kao bravar u Uljaniku. Je li od vas itko ikada kupio i jednu elektrodu? Nije. Jeste li uzimali kolektivna bolovanja za vrijeme berbe grožđa ili berbe maslina? Jeste. Jeste li preskakali ogradu za vrijeme radnog vremena? Jeste. Ima li posla u Puli? Ima. Ali.... za 4500kn treba raditi 8 sati. Bolje je bilo u Uljaniku za 5000kn raditi par sati, pa malo briškula, malo zaje.ancija. I nemoj da mi netko kaže da ovo nije istina, jer istina je.

  • domoljub029 17.11.2018.

    Koje Lijenčine,evo ja već 8mj tražim 1-2 radnika i plaćam 8 kuna po satu.

  • domoljub029 17.11.2018.

    Treba raditi a ne misliti samo na plaću !

Komentiraj...
Vidi sve komentare