Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

'Tražimo partnere, a najviše smo razgovarali s Talijanima'

Premijer je nedavno stigao iz Kine, tamo se razgovaralo o brodogradnji, očekujemo da i od tamo dođu mogući partneri da razgovaramo, rekao je Horvat i dodao da su najviše razgovarali s Talijanima

Zagreb: Svečana akademija u hotelu Westin povodom Dana Hrvatske obrtničke komore
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
9 komentara

Premijer Andrej Plenković u društvu dvojice ministara posjetio je 3. maj i sastao se s novom Upravom Uljanik grupe, predstavnicima riječkoga škvera i županom Komadinom. Pohvalio se isplatom minimalca za rujan i potencijalnim investitorima. O tome je za RTL govorio ministar Darko Horvat koji kaže da će do ponedjeljka plaće za rujan biti isplaćene svima.

Dodao je kako Vlada pregovara s mogućim ulagačima, a ponedjeljak će se sastati s mogućim partnerima iz Ukrajine.

- Očekujemo pismo namjere. Jedno je već došlo. Tokom jučerašnjeg dana, od jednog od naručitelja brodova se pojavio jedan model prema kojem bi kao partner ušao... Premijer je nedavno stigao iz Kine, tamo se razgovaralo o brodogradnji, očekujemo da i od tamo dođu mogući partneri da razgovaramo - rekao je Horvat i dodao da su najviše razgovarali s Talijanima.

- Nama nije svrha pokloniti brodogradilišta. Ali isto tako ne bi htjeli da znanje i tehnologija bude iskorištena na netransparentan način kada jedan od partnera ulazi u brodogradilišta. Brodogradilište nije samo puko varenje - zaključio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message