To je to što me zanima!

Posudio 13.000 € od kamatara, a do sada vratio 700.000 kuna

Željko J. (45), inače bivši zaštitar, novac je od Ante Ć (51) iz Osoja, posudio novac da prehrani obitelj nakon što je slomio nogu na poslu. Kamate su bile 8000 kuna
Vidi originalni članak

Splitski inspektori Službe organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad Ante Ć. (51) iz Osoja kod Dicma zbog iznude. Sumnja se da je svom susjedu Željku J. (45) 2010. godine posudio 13.000 eura uz lihvarske kamate od 8000 kuna. Susjed mu je do travnja ove godine vratio 700.000 kuna,  a kako bi namakao novac rasprodao je imovinu i zaduživao se na sve strane. 

Željko, inače bivši zaštitar, novac je od Ante Ć, kako kaže, posudio da prehrani obitelj nakon što je slomio nogu na poslu.  Željko J. nije mogao vraćati tolike mjesečne iznose,  te su uslijedile prijetnje smrću cijeloj mu obitelji. Kako bi vratio novac Željko je prodao stan koji mu je supruga naslijedila u Splitu, VW Polo i Audi AA, dva traktora te obiteljski nakit. 

Ante Ć. Priveden je na Općinsko državno odvjetništvo u Sinju uz kaznenu prijavu za iznudu. Ranije nije bio poznat policiji po kaznenim djelima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • mambo000 15.11.2012.

    Željko te priče možeš pričati ljudima koji te ne poznaju Kažeš da si bio prisiljen ići u kladionicu da bi vratio dug,a tebe je kladionica dovela do svega,sve si rasprodao zbog klađenja,a sada pokušavaš uništiti poštene ljude koji su ti izašli u susret kada ti je najviše trebalo Na kladionice si stavljao po 50 000 kuna,a sada tu nesto plačeš,nosio si na sebi nakit vrijedan 5000 eura... Kažeš da si morao sve rasprodati radi kamatara,a ti si sve to prodao mnogo prije i sve u nekoliko mjeseci izgubio u kladionici Željko je jedna velika sramota našeg Dicma i tužno je to što Dicmo izlazi na naslovnicama radi ovakvih prevaranata kao što je on...

  • Denis381 15.11.2012.

    Glupan... metak u čelo kamataru anti negdje iza ugla... Tako se to radi na Balkanu... Sto li je drugo zaslužio za takva djela? Država će reci 1-2godine zatvora, slazem se...ako je pegla na leđima svaki dan!!!! :-)

  • sesvetee 14.11.2012.

    40 godina za tog kamatara!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare