To je to što me zanima!

Potopljene učionice vukovarske škole, nastave nema do srijede

Do problema s prokišnjavanjem, kako tvrdi ravnateljica, došlo je zbog radova na krovu koji se obavljaju u okviru energetske obnove škole. Nastave neće biti do srijede, 9. listopada
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme koje je haralo Hrvatskom u srijedu navečer rezultiralo je poplavom i u Vukovaru, a najviše su nastradale učionice Osnovne škole Dragutina Tadijanovića. Zbog toga se nastava u školi neće održavati sve do srijede, 9. listopada.

- Nije bilo moguće organizirati normalnu nastavu, a nismo mogli ni dopustiti da djeca sjede u učionicama punim vlage gdje se voda i dalje cijedi. Do 9. listopada bi problemi trebali biti sanirani - poručila je ravnateljica škole Lidija Miletić za portal Press032.

VIDEO: NEVRIJEME U HRVATSKOJ Oluje diljem zemlje: U Gradiški je palo stablo na auto u vožnji

Do problema s prokišnjavanjem, kako tvrdi ravnateljica, došlo je zbog radova na krovu koji se obavljaju u okviru energetske obnove škole. Krovište je trenutno prekriveno limovima, a opšavi nisu bili dignuti.

KIŠA I ZAHLAĐENJE U Istri se spojili nebo i zemlja, jako nevrijeme stiglo u Zagreb

- Nastala šteta nije velika jer smo brzo reagirali i prekrili pametne ploče i računala. Niti parketi se nisu podignuli. Osigurali smo i isušivače iz Crvenoga križa koji će nam pomoći da riješimo pitanje vlage. Vjerujem da ćemo do srijede sve riješiti i da će se moći organizirati normalna nastava - rekla je Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RXM40 03.10.2019.

    Koje li slučajnosti,nedavno u Drenovcima poplavljena škola i stradale pametne ploče.

  • nijetebriga 03.10.2019.

    Tipicno balkanski, nikad nista da urade kao sto sav svijet radi.. Dobro da energetsku obnovu nisu u zimu zapoceli... Sto su radili u ljetnom periodu dok nije bilo padavina, sad u jesenski period pocinju sa time..

  • blue_screen 03.10.2019.

    Bero daj jednu mudru tipa Gdje su pare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare