To je to što me zanima!

Potukle se učiteljice u Požegi: 'Našoj školi to ne služi na čast'

Protiv mlađe (51) slijedi optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, navodi policija.Starija učiteljica (55) je lakše ozlijeđena. U školi kažu kako će se sastati školski odbor
Vidi originalni članak

U Osnovnoj školi Dobriša Cesarić u Požegi u četvrtak ujutro potukle su se dvije učiteljice.

Prema prvim informacijama mlađa učiteljica (51)  je prvo verbalno napala četiri godine stariju kolegicu, a potom ju napala fizički i nanijela joj je lakše tjelesne ozljede. O cijelom slučaju upoznata je policija koja je obavila razgovor s učiteljicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

U školi ne žele govoriti o razlozima zbog čega su se potukle, jer je još uvijek sve u fazi ispitivanja, no, rekli su da će protiv učiteljica biti poduzete Zakonom previđene sankcije.

– Ne bi vam trenutno mogli nešto više reći, osim da će se sastati Školski odbor koji će razmotriti cjelokupnu situaciju, koja nimalo nije na korist školi i reputaciji koju ima. Svakako ćemo sankcionirati nedolično ponašanje djelatnica – rekli su u tajništvu škole, kojima nije nimalo drago zbog tog događaja posebno uoči najvećeg blagdana u kršćana, Uskrsa.

- Na svu sreću, do incidenta je došlo u vrijeme dok su djeca na uskršnjem odmoru, jer bi to u protivnom to bio jako loš primjer učenicima - dodali su u školi.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • 29.03.2018.

    Nasilje medju i nad zenama treba najostrije osuditi i kazniti prema IK.

  • Timmy2 29.03.2018.

    Za mene je vijest da se Klepetan vratio,jer ovo jer ova tučnjava prosvjetnih radnica u školi je van pameti

  • drbuuf 29.03.2018.

    OK koja od njih je spavala sa deckom/muzom od druge? Zna li tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare