To je to što me zanima!

Milanovićev let istražuju i u Povjerenstvu: Išao na Mljet?

Ministarstvo obrane potvrdilo je kako je Milanović taj dan koristio vojni helikopter. Na Pantovčaku i dalje vlada šutnja, a dosad su se pozivali na protokol štićene osobe
Vidi originalni članak

Nakon što se pričalo o njegovom spornom putu u Albaniju, predsjednik Zoran Milanović prijavljen je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa zbog toga što je navodno 21. kolovoza na jedan od svojih odlazaka izvan Zagreba putovao vojnim helikopterom, javlja Dnevnik.hr te piše kako je Milanović zaista tog dana bio na Mljetu.

JEDAN LIJEVO, DRUGI DESNO Šmrkavac protiv plamenog jazavca: Što stoji iza najnovije svađe Milanovića i Plenkovića?

Ministarstvo obrane potvrdilo je kako je Milanović taj dan koristio vojni helikopter. Na Pantovčaku i dalje vlada šutnja, a dosad su se pozivali na protokol štićene osobe, što je u ponedjeljak u Međimurju spominjao i sam predsjednik.

ANDREJ PLENKOVIĆ: 'Milanović me nazvao nakon napada, ali taj njegov poziv nisam doživio kao podršku'

Premijer Andrej Plenković se pak danas ponovno nije složio s Milanovićem. Istaknuo je kako je sve tajna kad se na nešto ne želi odgovoriti dodavši kako je i on štićena osoba jednakog ranga te da je u ove četiri godine koliko je predsjednik Vlade letio helikopterom tek tri puta. 

PLENKOVIĆ OPET UZVRAĆA 'I ja sam štićena osoba, a letio sam helikopterom tri puta'

- Na Dugi otok, Plješivicu zbog migranata te u Kostajnicu zbog poplava. I tu nema tajni. S obzirom na lokacije, odlučeno je da je to najučinkovitiji način putovanja. Nije o tome odlučivala moja sigurnost. O tome odlučujemo ja sa suradnicima i svima koji brinu o tome kako s jedne lokacije da dođemo na drugu. Pa nismo mi neka lutka koju stavite u neko prijevozno sredstvo pa - vozi! Sigurno je da ću procjenu na kraju donijeti ja. Nemam nikakav problem da vam to kažem - rekao je premijer.

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 21.10.2020.

    mene zanima kako plenki svaki dan putuje u brisel? ide li redovnim linijama (i kojim prevoznikom? ) ili državnim avionom? Svi su isti. 

  • Jožek121 21.10.2020.

    A kad će to povjerenstvo istražvati slučaj Rimčevka? Kad će to povjerensgtvo istraživati slučaj Janaf? zar to nije tisuće puta skuplje i milijun puta veće štete napravljene jadnoj Hrvatskoj nego Zokijevo putovanje zrakomlatom i brodom koje je koštalo svega sto tisuća pišljivih kuna, jadne li takve rvacke i takvog povjerenstva i mažete samo oći ovcama i stoci sitnog zuba.

  • Jožek121 21.10.2020.

    Ma koja sramota, a da li su istraživali Kitarovičku i njezina putovanja do amerike do ograde bijele kuće dva puta a Trampa nije jadna vidjela, da li su istraživali njena putovanju u Rusiju na svjetsko nogometno prvenstvo, da li su idstraživali kitarovičkina seljenja svaki tjedan urede u drugu vilu i lokaciju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare