To je to što me zanima!

Požar u Metkoviću: Muškarac (33) preminuo, dvoje ozlijeđeno

Vatrogasci su nakon dojave o požaru stana na trećem katu stambene zgrade iz stana evakuirali dvije starije osobe, mušku i žensku, koje su zadobile lakše tjelesne ozljede...
Vidi originalni članak

Noćas oko 1:35 izbio je požar u stanu u Ulici Ante Starčevića u Metkoviću, a u požaru je smrtno stradao 33-godišnji muškarac.

Na mjesto događaja stigle su ubrzo sve žurne službe, vatrogasci, hitna i policija. U stanu je ostao muškarac od 33 godine koji je smrtno stradao, rekla nam je PU dubrovačko-neretvanska. Požar je lokaliziran.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u Metkoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su nakon dojave o požaru stana na trećem katu stambene zgrade koji se proširio i na krovište iz stana evakuirali dvoje ljudi, starijeg muškarca i ženu, koji su zadobili lakše ozljede.

- Čuo sam viku susjeda, jedan susjed je pokušao prvi reagirati, ali je plamen već jako buknuo. Vatrogasci su brzo došli, roditelje su nakon pola sata uspjeli izvući van, ali koliko sam čuo, dečko je bio u potkrovlju i njemu nije bilo spasa kada su došli - ispričao nam je čitatelj.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni su roditelji preminulog muškarca.

Lokalni mediji neslužbeno doznaju kako je mladić ostao u stanu i ugušio se u dimu

Tijelo preminulog 33-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok njegove smrti.

U tijeku je očevid na mjestu događaja koji ima za cilj utvrditi uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • JohnnyBravo 07.12.2020.

    Jedan HDZ glasač manje...

  • 07.12.2020.

    eh moj trbonja, više od polovice komentatora smatra da je ovo duhovito i originalno ... što imamo uopće očekivato dok smo ovakvi kakvi jesmo ... no, nadam se da ovaj portal ipak nije reprezentativan ...

  • Mufić 07.12.2020.

    Ma kako vas nije sram sprdati se sa pokojnikom,ako ne znate ništa bolje, ne komentirajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare