To je to što me zanima!

'Pozivam Todorića da bude jako hrabar prilikom izručenja'

Zna se tko je dva puta, a to je Most, ostavljao fotelje i beneficije za čast i obraz, a znaju i koji političari bi rođenu majku prodali za jednu fotelju, rekao je Božo Petrov
Vidi originalni članak

Predsjednik Mosta Božo Petrov osvrnuo se na kritike koje mu je uputio Ivica Todorić.

Na pitanje kako je Ivica Todorić rekao da je Božo Petrov pet, šest puta tražio sastanke s njim, čelnik MOST-a je kazao: "Bilo je jasno da je gospodin Todorić došao u vladu tražiti novac jer je sam priznao da tvrtka ne funkcionira dobro i da gotovo i nije više vlasnik tvrtke. U trenutku kad se izruči Hrvatskoj pozivam ga da bude jako hrabar, on najbolje zna što se događalo i koji su političari bili u sprezi s ekonomijom, neka otvori bilježnicu i učini dobro za Hrvatsku."

UOČI ODLUKE O IZRUČENJU Ivica Todorić: Otišao sam s 20 tisuća kuna, pomaže mi obitelj

Todorićeve optužbe kako je rekao da ga treba likvidirati kao i sam Agrokor, Petrov odbacuje. "Nema smisla to komentirati", kazao za Dnevnik Nove TV.

Za kraj istaknuo je kako prosječan čovjek zna tko je tko u hrvatskoj politici. "Zna se tko je dva puta, a to je Most, ostavljao fotelje i beneficije za čast i obraz, a znaju i koji političari bi rođenu majku prodali za jednu fotelju. Znaju ljudi tko je tko", rekao je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 02.09.2018.

    Petrov nije kvaran čovjek,to će reći svi koji ga poznaju...a ako treba nekog pljuvati zna se...i koga.

  • Usora1 01.09.2018.

    vidim puno navijackih komentara i svatko na svoj nacin objasnjava dvostruki izlazak mosta iz vlade. ipak je cinjenica da su tvrdoglavim stavom prisilili karamarka da raspusti vlastitu vladu a drugi put tvrdoglavim stavom o opozivu ministra marica izbaceni iz plenkoviceve vlade. obzirom na dogadjaje koji su slijedili bili su djelimicno u pravu, smetali su lesinarima iz sjene apremnim da omaste brke. ne samo maric vec i dalicka skupa s'plekijem su tada trebali letjeti s'markova trga.

  • škver 01.09.2018.

    Ja tebe Božo pitam" kako si mogao dva puta pogriješiti u koaliranju,a psihijatar si?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare