To je to što me zanima!

VIDEO Prebeg u bolnici: Bilo je teško, a lijepo je biti na slobodi. Htio bih ponovno vidjeti sestru

Htio bih vidjeti sestru ponovno, a kad se slegnu svi dojmovi i doživljaji, moći ću reći više o svemu što se događalo ovih pet mjeseci, rekao je Hrvat koji je u srijedu oslobođen zajedno s još devet zarobljenika
Vidi originalni članak

Nakon što je zajedno s još devet zarobljenika oslobođen u srijedu, Vjekoslav Prebeg sletio je u četvrtak u Zagreb avionom iz Saudijske Arabije. U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekala ga je i Hitna pomoć koja ga je odvezla u KB Dubrava. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pet mjeseci je bilo jako teško i konačno biti na slobodi je jako lijepo - rekao je Prebeg novinarima na ulazu u bolnicu.

- Htio bih vidjeti sestru ponovno, a kad se slegnu svi dojmovi i doživljaji, moći ću reći više o svemu što se događalo ovih pet mjeseci - dodao je Prebeg.

VIDEO: SLETIO U ZAGREB Prebeg stigao u Hrvatsku. Dočekala ga hitna pomoć na aerodromu, voze ga u bolnicu

U kratkoj izjavi rekao je kako se osjeća dobro, ali da će liječnici za svaki slučaj napraviti neke pretrage kako bi bili sigurni da je zdrav.

Naime, u ramenu ima šrapnel, a navodno i ozljede nosa.

Podsjetimo, Prebeg je oslobođen uz još devet zatvorenika iz Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Švedske i Maroka. Saudijska Arabija je posredovala pri oslobađanju zarobljenika.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijetila mu je smrtna kazna u samoproglašenoj Narodnoj Republici Donjecku zbog sudjelovanja u ratu na ukrajinskoj strani. Na sudu je iskazao da je nedužan. Suđenje je trebalo početi sljedećeg mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 338

  • AnnaNa 23.09.2022.

    Aha.Sad slavimo i placenike.Odlicno.

  • Miške 23.09.2022.

    Dati mu Porin i kandidirati ga za Eurosong

  • gvagec 22.09.2022.

    Koja seljačina, otići samo da bi kokal nekoga fuj .......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare