To je to što me zanima!

Predsjednik Milanović posjetio općinu Bale: 'Oduševio se jer očekivao je selo, a vidio je grad'

Iznimno smo zadovoljni i počašćeni što nas je posjetio predsjednik Milanović s kojim smo razgovarali o razvoju naše općine i budućim projektima. I sam je priznao kako je oduševljen viđenim, rekli su iz grada
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u četvrtak poslijepodne općinu Bale i održao radni sastanak s općinskim čelnicima predvođenim načelnikom Edijem Pastrovicchiom koji ga je izvijestio o gospodarskoj situaciji u općini te budućim razvojnim projektima.

Osim načelnika Pastrovicchia sastanku je nazočio i zamjenik načelnika iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine Fabrizio Fioretti, predsjednik Općinskog vijeća Vedran Šetić i direktor Turističke zajednice općine Bale Sandi Drandić koji su posebno istaknuli kako su Bale u zadnjih 18 godina postale jedna od najrazvijenijih općina u Istri, o čemu svjedoči i veliki rast BDP-a po stanovniku.

VIDEO: KOMENTIRAO BANOŽIĆA Pogledajte kako je Milanoviću opet pobjegla psovka: 'Poginut ćeš, je****, blesav kakav jesi'

"Iznimno smo zadovoljni i počašćeni što nas je posjetio predsjednik Milanović s kojim smo razgovarali o razvoju naše općine i budućim projektima. I sam je priznao kako je oduševljen viđenim jer je očekivao selo, a u konačnici je posjetio jedan mali grad koji je iznimno uređen", izjavio je načelnik općine Bale Edi Pastrovicchio.

Nakon sastanka predsjednik Milanović posjetio je palaču "Bembo"“ gdje se susreo s članovima Zajednice Talijana te obišao novoizgrađenu zgradu jaslica, škole i sportske dvorane u Balama dok se na Trgu "La musa" družio s tamošnjim mještanima.

Osim predsjednika Milanovića u Balama je bila njegova savjetnica za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare