News

Komentari 57

Pogledajte kako je Milanoviću opet pobjegla psovka: 'Poginut ćeš, je****, blesav kakav jesi'

Pogledajte kako je Milanoviću opet pobjegla psovka: 'Poginut ćeš, je****, blesav kakav jesi'

Zoran Milanović je davao izjave u Puli i komentirao aktualnosti u svijetu i državi. Dotaknuo se i izmjena Zakona o obrani i ministra Marija Banožića

Zoran Milanović obratio se medijima nakon posjeta Puli gdje je prisustvovao na svečanoj sjednici pulskog Gradskoj vijeća u Istarskom narodnom kazalištu povodom Dana grada Pule i 77. obljetnice oslobođenja grada. 

Predsjednik je komentirao aktualne teme kao što su izbori u BiH, zahtjev Finske i Švedske da uđu u savez NATO-a, a osvrnuo se i na izmjene Zakona o obrani te ministra obrane Marija Banožića. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dobrodošao u boj, poginut ćeš, jeb**a, tako blesav kakav jesi. To je tako delikatna stvar. Ta banda zbog tog kompleksnog tipa pokušava dirati u nešto što se ne smije dirati. Sve što ide izvan okvira Ustava je udar. To su pokušali s predsjednikom Vrhovnog suda. Ja sam s imenovanje gotov, s vojskom ja komuniciram svaki dan - rekao je Milanović. 

- Čovjek je prvo nahuškao kao cucke na načelnika glavnog stožera, nije htio vratiti brigadira Burčula kojeg je kriminalno, protuzakonito umirovio. Preživio je ovu čistku, popio je tableticu za hrabrost, sada prijeti izmjenom Zakona o obrani - rekao je. 

Ministra Banožića je nazvao i "mizerijom od čovjeka".