To je to što me zanima!

Predsjednik Milanović ugostio izaslanstvo iz Varaždina

Na sastanku su bili ravnatelj Festivala Davor Bobić, ravnatelj Koncertnog ureda u Varaždinu Raymond Rojnik i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok...
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović, pokrovitelj Varaždinskih baroknih večeri, razgovarao je u utorak s izaslanstvom toga nacionalnog festivala koji je ove godine proslavio 50. obljetnicu.

Tim povodom izdana je i prigodna monografija koju su organizatori tog festivala predstavili predsjedniku Republike.

Taj dvotjedni festival s tridesetak koncerata koje izvodi nekoliko stotina glazbenika iz svih krajeva svijeta postao je europski i svjetski poznat zahvaljujući uspješnom dugogodišnjem planiranju i odabiru programa koji svake godine privlači glazbenu publiku u Varaždin, rečeno je na sastanku.

ZAKON GA OBVEZUJE, ALI... Milanović ne želi ni pogledati 49 zahtjeva za pomilovanje

Na sastanku su bili ravnatelj Festivala Davor Bobić, ravnatelj Koncertnog ureda u Varaždinu Raymond Rojnik i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Svi programi održavaju se u baroknim građevinama jednog od najbolje očuvanih europskih baroknih gradova, a popratni program tog festivala pod zajedničkim nazivom Total Baroque članovi izaslanstva ocijenili su odličnim pokazateljem prepoznatljivosti Varaždina i Varaždinskih baroknih večeri kao njegova brenda, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 13.10.2020.

    Ajme, eto jedne normalne slike, konačno.

  • iskra21 13.10.2020.

    Najbolji predsjednik❤❤

  • Podbuhli Precjednik 13.10.2020.

    Koji gard! Koji državnik! Koja faca! Slijedeće: primanje izaslanstva iz Sikirevaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare