To je to što me zanima!

Predsjednik suda BiH: Dodik ima nekretnine u Rusiji i Srbiji

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu iznio je niz optužbi na račun aktualnog predsjednika Suda BiH Ranka Debevca
Vidi originalni članak

Ranko Debevec, predsjednik Suda Bosne i Hercegovine, za portal Klix.ba je odgovorio na optužbe koje je na njegov račun iznio član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Dodik je kazao kako Debevec ima tajno španjolsko ime i državljanstvo te zemlje.

- Mislim da je sramota da se jedan član Predsjedništva na takav način upliće u rad pravosudnih institucija i blati nekoga za koga nema bilo kakve dokaze niti zna bilo što o tom čovjeku, a to se prije svega odnosi na pitanje državljanstva - kazao je Debevec pitajući je li problem što Dodik ima srbijansko državljanstvo i brojne nekretnine po drugim državama, uključujući Srbiju, a prema njegovim informacijama i u Rusiji.

PREDSJEDNIK REPUBLIKE SRPSKE Dodik optužio SAD da pokušava kontrolirati izborni proces u BiH, a zatim opsovao oporbu...

- Ne znam je li to za njega problem i je li to nekom u ovoj zemlji problem, a što se tiče mene i bilo kakvog mog španjolskog imena, ja ga pozivam da ga sad objavi, pošto bih volio da znam i ja svoje španjolsko ime - dodao je i pozvao Dodika da objavi dokaz za bilo kakvo njegovo djelo korupcije.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu iznio je niz optužbi na račun aktualnog predsjednika Suda BiH Ranka Debevca.

-Taj predsjednik suda ima neograničenu moć da jednom Osmici (direktor OSA-e Osman Mehmedagić) daje koga će prisluškivati. Sada ću vam reći nešto što je možda nepoznato u javnosti, pa provjerite. Radi se o čovjeku, dakle predsjednik suda, koji je državljanin Španjolske i ima španjolsko ime i prezime koje nije prijavio kada se kandidirao ovdje. Kako je to moguće? - zapitao se Dodik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare