To je to što me zanima!

'Preko medija nam se prijeti otkazima, gradonačelnik će biti iz stranke Bandić Milan 365'

Zbog kritika oporbe da se pripremaju izgubiti izbore s toliko prijedloga za dnevni red Gradske Skupštine, povukla je 11 točaka rješenja i prijedloga
Vidi originalni članak

- Mi se pripremamo dobiti izbore - rekla je v.d. Gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević na početku press konferencije. Iako je glasnogovornica odmah dala rijec novinarima, Pavičić Vukičević je preuzela riječ. 

- Ispričavam se, to nije bila praksa, nema gradonačelnika, a navikli smo na nešto drugo - ispričala se glasnogovornica.  

POGLEDAJTE VIDEO Presica Jelene Pavičić Vukičević

Gotovo svi kandidati za gradonačelnika Zagreba su prije nje imali press konferencije, a kritizirali su Upravu zbog prevelikog broja točaka dnevnog reda za iduću sjednicu Gradske skupštine.

- Vrijeme koje je pred namaknut će opterećeno predizbornom utrkom. To je vrijeme kad se izgovaraju velike riječi, s jedne strane puno obećanja, a s druge puno optužbi, ali i prijetnji - rekla je. 

Nije htjela odgovoriti precizno tko joj je prijetio, ali je spomenula navodne prijetnje otkazima. 

- Prijeti u smislu političke govornice, u smislu da će biti otkaza, da će ljudi ostati bez posla - rekla je Pavičić Vukičević.

Zbog kritika oporbe da se pripremaju izgubiti izbore s toliko prijedloga za dnevni red, povukla je 11 točaka rješenja i prijedloga.

- Riječ je i točkama, odnosno rješenjima i prijedlozima koje nisu u ovom trenutku naprosto važne. To su točke koje su programskog karaktera i obvezuju i idući saziv Skupštine. Uvjeravam vas da će isti ovaj tim za dva mjeseca iste točke uputiti u proceduru kao dio novog saziva. Mi smo ovdje sad pred vama kao tehnička Vlada - rekla je. 

Još uvijek ne želi otkriti tko će biti kandidat za gradonačelnika. 

NISU SE ODLUČILI Bandićeva zamjenica je nova predsjednica stranke: Još smo bez kandidata za lokalne izbore

- Vjerujem i uvjerena sam da ćemo gradonačelnika dobiti iz redova Bandić Milan 365. I ova sjednica sutra je jedan od načina na koji ćemo se predstaviti građanima - rekla je i dodala da gradski odbori stranke raspravljaju o novom kandidatu za gradonačelnika i da brzo očekuje odgovor. 

Dotaknula se i uskrsnica koje Grad isplaćuje umirovljenicima koji imaju primanja do 1.500 kuna.

- Ovo je naknada koju Grad Zagreb daje svake godine. Uskrsnica iznosi 100 kuna, a povećali smo i cenzus - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lavljeoči 17.03.2021.

    Prijete otkazima da bi svoje uhlijebili

  • Dario123455677 15.03.2021.

    Što misliš zašto u Zagreb nije došao Starbucks. To im je najveća konkurencija.... Direktori sa referencama kuhaća kave....hahahaha.

  • livija i ja 15.03.2021.

    Gospođa se puno pravi važna jer više neće biti dovoljna referenca da zna skuhati kavu za šefa za plaču od 15 tisuća kuna -priliku će moći dobiti i sposobni ne samo podobni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare