To je to što me zanima!

Premijer: Dalić je imala ključnu ulogu da brine o gospodarstvu

Dakle, od siječnja pa do donošenja Zakona Vlada niti jednim svojim potezom nije generirala paniku na tržištu kapitala. Znate kakav je kapital. Vrlo je plah i brzo bježi, rekao je premijer Plenković
Vidi originalni članak

Premijer Plenković kazao je kako je bivša ministrica Martina Dalić imala "ključnu ulogu da se brine o hrvatskom gospodarstvu". 

UVJEREN JE Plenković: Inicijativa oporbe za raspuštanje Sabora neće proći

- Potpredsjednica Vlade i gospodarstva Martina Dalić imala je ključnu ulogu da se brine o hrvatskom gospodarstvu. Kada vam se događa jedna ovakva kriza i to rapidnom brzinom onda moramo djelovati odgovorno, moramo djelovati brzo. Ja sam to već nekoliko puta kazao. Dakle, od siječnja pa do donošenja Zakona Vlada niti jednim svojim potezom nije generirala paniku na tržištu kapitala. Znate kakav je kapital. Vrlo je plah i brzo bježi. Mi smo stalno govorili, odgovornost za rješavanje - rekao je za Novu TV

PLENKOVIĆ O AFERI HOTMAIL: 'Neke pojedinosti mogle su biti napravljene na obazriviji način'

Na pitanje je li mu žao što je ministrici dao svoje povjerenje, rekao je da mu je "žao činjenice da imamo problem u jednom procesu i upravljanju jednom krizom u koju smo investirali jako puno energije, jako puno dobre volje i političkog kredibiliteta i Vlade i mene osobno". 

- I stoga mi je žao da u ovom procesu nije bilo malo više obazrivosti i transparentnosti - rekao je Plenković. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • juricajuric179 17.05.2018.

    I kaže naš vrli premijer kako je Dalička imala ključnu ulogu da brine o Hr. gospodarstvu, pa zato nam i je gospodarstvo na zadnjemmjestu u EU, a njeno privatno bogatstvo čak među prvima u EU, i nitko neće njoj poslati ni Uskok, ni Poskog, ni Dorh, ni Uns ni nikakvu pravnu istragu pokrenuti jer ipak je ona HDZ , a takvi su nedodirljivi.

  • fenix77 17.05.2018.

    Biti brzi, to znači da su brzo morali smotati lovu koja je ostala od gazde. To je ekipa uspješno odradila i anemični se ima čime ponositi.

  • LANA555 17.05.2018.

    Da dobro kaže Plenki da brine i njemu referira . To nam je jasno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare