To je to što me zanima!

Preminuo i Jakov, treći mladić iz zadarskog 'Audija smrti'

Četvero mladića s Audijem je prošlog tjedna probilo zaštitnu ogradu preko puta Jadrolinijine kućice u Zadru. Auto se silovito zabio u masivnu “bitvu” za brod, prevrnuo se i pao u more na osam metara dubine...
Vidi originalni članak

Tužne vijesti dolaze iz Zadra. Preminuo je i  Jakov B. (16), jedan od mladića iz zadarskog 'Audija smrti'. 

- Mladić je danas u 13:14 od posljedica prometne nesreće preminuo u zadarskoj općoj bolnici - rekao nam je Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar.

Stravična nesreća 4. svibnja

Podsjetimo, Audi A6 s četvoricom mladića velikom je brzinom ušao zavoj, izgubio kontrolu u krivini na Libunskoj obali u Zadru, zarotirao se, udario u rubnjak, rasvjetni stup i sletio u more. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tuga u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi nogometaš biogradskog Primorca Josip B. (16) sjedio je na suvozačevu mjestu i nije se uspio spasiti. Taman kad su projurili pored zadarskog mosta, policija je izvijestila - nedopuštenom brzinom - vozač, njihov prijatelj Josip Bepo Kadija (20) izgubio je potpuno kontrolu nad snažnim Audijem.

VIDEO: AUDIJEM U SMRT Turanj zavijen u crno: 'Kažu da je Bepo jurio preko sto na sat'

Auto je probio zaštitnu ogradu preko puta Jadrolinijine kućice. Silovito se zabio u masivnu “bitvu” za brod, prevrnuo se i pao u more na osam metara dubine. Bepu i prijatelju nije bilo spasa. Krešimir Škara (22) je uspio izroniti i spasiti se, a zadarski liječnici danima su se borili za život Jakova B. (16).

Od pokojnog Jakova oprostile su se i njegove kolege iz Pomorske škole dirljivom porukom.

- S neizmjernom tugom u srcu danas smo primili vijest o odlasku našeg dragog Jakova. Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njegovom razredu, svim prijateljima i svima koji su ga imali čast poznavati. Jakova više nema, ali sjećanja na njega žive u nama. Podijelite ovdje najdraže uspomene na Vaše zajedničke trenutke. Ono što činimo za života odjekuje u vječnosti. Počivao u miru Božjem! - napisali su iz Pomorske skole.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • UNPROFOR 19.05.2020.

    Ipak bi morao postojati i zakon , koji bi mladim šoferima u trajanju 3 g od polaganja zabranjivao vožnju maloletnih osoba i mladih u nočnim satima a koji nisu dio porodice !

  • UNPROFOR 19.05.2020.

    Pa nemojte ljude varati. Kkao možete napisati , da se lekari bore za njegov život , kad je istina bila absolutno drukćija ! Držalo ga na aparatima dok se ne nađu svi primaoci ! Šta je to teško napisati ili je bolje lagati ljude ! Ja to napisao isti dan nesreće !

  • toniiiiiiiiiiiii 17.05.2020.

    Zalosno, svi smo mi bili mladi i htjeli se dokazivati pred drustvom ne razmisljajuci o posljedicama ali nazalost uvjek na krivi nacin, neki mozda koji su citali o ovom clanku nesto nauce iz ovog ali mislim da vecina nece jer svi misle da se njemu nece nista dogoditi. Sucut obiteljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare