To je to što me zanima!

Preminuo mlađi muškarac (33) u Zadru: 'Bio je potpuno zdrav prije korone, nije bio cijepljen'

Preko 90 posto hospitaliziranih u našoj bolnici nije cijepljeno - rekao je zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar...
Vidi originalni članak

Na području Zadarske županije 30 je novih slučajeva zaraze korona virusom, a dvije su osobe preminule. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 378 uzoraka, pod aktivnim nadzorom je 527 stanovnika, a od bolesti se oporavila 31 osoba.

Na COVID odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirana su 22 bolesnika od kojih je četvero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 14 pacijenata oboljelih od koronavirusa. U Općoj bolnici Zadar od posljedica infekcije koronavirusom preminule su dvije muške osobe u dobi od 33 i 74 godine.

SLUČAJ U KRAPINSKIM TOPLICAMA Roditelji su dječaka koji nije išao na nastavu jer ne želi nositi masku, prebacili u drugu školu

- 33-godišnji pacijent bio je prije zaraze koronavirusom zdrava osoba bez prethodnih bolesti, no teški oblik infekcije doveo je do teških oštećenja organizma zbog čega je na žalost mladi čovjek preminuo. Pacijent nije bio cijepljen i u trenutku smrti bio je na respiratoru. 74-godišnji pacijent preminuo jučer u našoj bolnici od posljedica infekcije koronavirusom i ranijih komorbiditeta. Ovim putem izražavamo sućuti obiteljima preminulih osoba. Već smo više puta govorili o tome da je u našoj bolnici na COVID odjelima sve više mladih hospitalizirano, u jednom trenutku imali smo preko 30 posto osoba mlađih od 50 godina s teškim oblicima zaraze. Preko 90 posto hospitaliziranih u našoj bolnici nije cijepljeno - rekao je zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar.

Idi na 24sata

Komentari 365

  • RoyBean 07.10.2021.

    Znači tko nije često išao kod liječnika je "potpuno zdrav". Volio bih znati tko je danas "potpuno zdrav"?

  • MatijaKezele 07.10.2021.

    Dajte molim vas, ja imam astmu, prebolio sam koronu ko jaču prehladu. Moj tata ima 58 godina, kronični bronhitis i astmu pa se za 3 tjedna oporavio totalno, gripa mu je čak teže pala. Susjed 50 godina, s dosta viška kg, prebolio ju samo uz gubitak mirisa i grebanje u grlu. Zašto naša svjedočanstva ne uzimate? Jer vam ne pašu!

  • gif 06.10.2021.

    Čudno uvijek 90% , u drugim zemljama 70, 60% kod nas uvijek 90% 

Komentiraj...
Vidi sve komentare