To je to što me zanima!

Pretežak je križ, ali Saša će uspjeti jer mu baš svi pomažu

Ekipa 24sata im je osigurala potrebne stvari. U utorak im se pridružio i Zagrepčanin Martin Orešković. I sam je otac pa je osjetio potrebu pomoći u ovoj akciji - spremno je ponio križ
Vidi originalni članak

Danas nam je cilj doći do Jaske, sutra blizu Zagreba, a u četvrtak do 11 sati biti na Markovu trgu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekao nam je to Riječanin Saša Pavlić (43), koji od subote pješači od Rijeke do Zagreba, noseći pred Vladu 20- ak kilograma težak drveni križ. Ponukan je time što država novac za kupnju aviona ima, dok za bolesnu djecu nema.

SAŠA DOBIO POMAGAČA 'Teško da ću pomoći djeci, ali barem znam da sam pokušao...'

- Zdravlje nas služi, no da nema Marina, sam ne bih mogao ovo izvesti. Prezahtjevno je. Danas je on odradio većinu nošenja i olakšao mi da možemo doći do cilja, a to je nabitnije, gdje nas čekaju roditelji. Oni su puni nade i nadam se da ih kao društvo nećemo razočarati - rekao je Saša.

U ponedjeljak mu se priključio riječki aktivist Marin Miočić Stošić (68).

SAŠA NA KRIŽNOM PUTU 'Ako nemamo za djecu, onda ne možemo ni kupovati avione'

- Došao sam Sašu podržati, no kad sam vidio da mu stopalo i zglob ne izgledaju dobro te da bi akcija bila upitna, odmah sam odlučio pomoći mu nositi križ - kaže Marin.

Ekipa 24sata im je osigurala potrebne stvari. U utorak im se pridružio i Zagrepčanin Martin Orešković. I sam je otac pa je osjetio potrebu pomoći u ovoj akciji - spremno je ponio križ.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • marijan50 03.04.2018.

    Ne znam čemu to. Ako je htio nešto postići u političkom smislu, trebao je tužiti HDZ i krkane u saboru pred europskim sudom u Strasbourgu. Time bi zasigurno više postigao. Ovako mu se uhljebi sprdaju i umiru od smijeha.

  • Hristos se rodi 03.04.2018.

    Novca fali za sve, treba se svatko boriti za svoje interese, ali covjek je promasio ceo fudbal, klasicni.populizam, sigurnoat zemlje je jedna stvar, zdravstvo.drugo, vojsci se nekoliko puta smanjivali prorachun, a.prije nesto manje od 30 godina smo vidjeli koja je cijena kad te napadnu nespremnog, ono sto najvise fali je milion ljudi u privredi I novostvorene vrijednosti...

  • Maršal Govnar 03.04.2018.

    E da su meni bili ovakvi borci 45; ne bi trebao otimati ljudima magarce da mi nose municiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare