To je to što me zanima!

'Pretrpio sam jake pritiske od Karamarka i Milijana Brkića'

To je politički pritisak kojem nisam popustio i zato sam tu gdje jesam - rekao je u utorak Vlaho Orepić i dodao kako nije znao da je Brkić odavao podatke iz istrage. Kaže i kako nam teba 'devasizacija' političkih odnosa
Vidi originalni članak

Sad smo vidjeli strahovitu bahatost koja ukazuje na jedan politički Agrokor. Možete napraviti analogiju. Gospodarski Agrokor zloupotrebljavao je državu da bi gospodarski profitirao, a ovaj politički iskorištava državne institucije da bi profitirao. Ovi dijele nagrade, a ovi zvanja u policiji pa čak i neke doktorate, rekao je u utorak za RTL Danas Vlaho Orepić, bivši ministar policije i tako komentirao situaciju oko Milijana Brkića.

PLENKOVIĆ: "Brkić je demantirao optužbe, a treba vidjeti što kaže DORH"

Orepić je rekao da je kao ministar pretrpio jake pritiske od Brkića i Karamarka u smislu pokušaja kadroviranja.

- To je politički pritisak kojem nisam popustio i zato sam tu gdje jesam - rekao je Orepić i dodao kako nije znao da je Brkić odavao podatke iz istrage.

PERU RUKE OD BRKIĆA Policija: Sve o pucanju tajnih izvida proslijedili smo DORH-u

- To nije stvar ministra već policijskog sustava. Ono što sam želio napraviti je da policija i sigurnosni sustavi moraju biti karijerno zanimanje, a politika svojevrsni štit da rade svoj posao - rekao je Orepić. Dodao je i kako je vrijeme za devasizaciju u političkim i društvenim odnosima u Hrvatskoj te kako bi cijeli vrh DORH-a trebao razmisliti o odlasku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mrki Medo 03.10.2018.

    Evo sad ovog jugooficira. Šutio je kada je trebao biti glasan.

  • matalan 03.10.2018.

    Nije Hdz pa je yugo kaplar a Krstičević elokventna nula je Paton iz m sana

  • matalan 03.10.2018.

    Vaso King Kong pretajnih službi

Komentiraj...
Vidi sve komentare