To je to što me zanima!

Pretučeni Ivan ne može disati bez aparata, u teškom je stanju

Nakon dvije operacije glave, njegovo stanje se nije ništa promijenilo, živi priključen na aparate. Njegovi najmiliji, otac, brat, stric i druga rodbina svakog dana strepe što će im javiti iz KBC Osijek
Vidi originalni članak

Ivan Mikuljan (21) iz Andrijaševaca, mladić kojeg su brutalno pretukli 22. kolovoza u središtu Vinkovaca nije deset dana došao k sebi. Nakon dvije operacije glave, njegovo stanje se nije ništa promijenilo, živi priključen na aparate. Njegovi najmiliji, otac, brat, stric i druga rodbina svakog dana strepe što će im javiti iz KBC Osijek.

MASOVNA TUČNJAVA Ipak se tukao: Sin Steve Culeja cipelario bespomoćnog mladića

- Jako je teško, nema pomaka u njegovom zdravstvenom stanju, svaki dan smo u bolnici, no, liječnici nam ne mogu nešto više reći. Bilo je nekoliko pokušaja da se skine s aparata za disanje, no, brzo nakon toga tijelo mu se počne grčiti i odmah mora biti vraćen na aparate. Više ne znamo kakav bi mogao biti ishod, ali kako situacija trenutno izgleda ništa ne obećava da će Ivanu biti bolje – rekao je bratić mladića, dodavši kako će s Ivanovim ocem razgovarati da ga prebace u Zagreb.

TKO TU LAŽE? Policija: Snimku tučnjave nitko nije mogao vidjeti, pa ni Culej!

- Vidjet ćemo što se može uraditi, liječnici nam moraju reći da li to uopće ima smisla, jer mislim da i oni ovdje čine što je u njihovoj moći da bi mome bratiću bilo bolje - rekao je bratić. Dok čekaju vijesti iz bolnice razgovaraju sa svima tko bi im nešto mogao više reći o tome što je prethodilo teškom premlaćivanju, to zanima obitelj, ali i sve mještane Andrijaševaca i Rokovaca, jer svi su ga poznavali i za njega kažu da je bio vrijedan mladić koji je bio spreman uvijek se zauzeti za svoje prijatelje. Neki su mišljenja da je upravo ta njegova osobina za njega bila tragična.

NAKNADNO PAMETOVANJE Culej se predomislio, sad ipak nije vidio snimku premlaćivanja

- Takvi smo, većina u obitelji, znam da su moji ujaci ne jednom od pojedinih ljudi doživjeli neugodnosti, ali oni su prelazili preko toga i s tim istim ljudima su i dalje u dobrim donosima. Imam dojam da kada nas netko udari po jednom obrazu da smo spremni okrenuti i drugi. Što ćemo kada smo takvi - rekao je bratić.


 

Idi na 24sata

Komentari 226

  • zerocrash 07.09.2018.

    idemo iz premise da je culejov sin kriv, treba odgovarati za zo što je učinio i želim sve najbolje ivanu da se oporavi al nemojte od njega raditi nevinašce, to je bio organizirani susret, ivan ke isto toliko delikvent ko i mli culej sa ekipom, da je situacij obrnuta svi komentari bi bili isti samo bi umjesto ivanovog imena pisalo ime culejovog sina

  • pemper 05.09.2018.

    Savjetujem obitelji od Ivana da ga sto prije to bolje odvedu u tunele ravne u visoko u bosni i hercegovini.tamo se svima regeneriraju pluca.provjereno 100%.dovoljno je provesti pola sata do sat vremena u tunelu jer je velika koncentracija negativnih iona u tunelu koji pomazu i ozdravljuju i regeneriraju organizam.svako dobro Ivanu !

  • ljubica ljubičica_1 05.09.2018.

    Što rade tatini sinovi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare