To je to što me zanima!

Pretukao dva romska dječaka: 'Sve vas treba pobiti i iseliti...'

Kad smo došli do njih, ležali su na tlu. Rekli su mi da im je uzvikivao razne uvrede dok ih je tukao. Meni je drago što su uspjeli ovo preživjeti, kaže otac dječaka
Vidi originalni članak

U parku pored stambene zgrade na zagrebačkoj Zavrtnici, u srijedu oko 17.30 sati, muškarac srednje dobi brutalno je napao dvojicu dječaka. Djeca su ozlijeđena i završila su u bolnici u Klaićevoj, izvijestila je PU zagrebačka. 

- Moj sin ima glavobolju, povraća, ne može ležati ni sjediti i trne mu lijeva ruka. Ne razumijem zašto je to taj čovjek napravio. Bili su u parku, a taj čovjek im je s balkona vikao 'gubite se, vi tu ne pripadate, ne možete ostati ovdje', na što su mu oni rekli da će otići za minutu samo da dođu cure.

Spustio se niz stepenice, navukao kapuljaču i počeo ih tući nečime što liči teleskopskoj palici te je govorio kako 'sve Rome treba pobiti i iseliti', prepričava nam otac jednog od pretučenih maloljetnika. 

Kako kaže otac, njega je nazvao prijatelj njegovog sina koji je također pretučen kako bi im javio što se dogodilo.

- Nisam mogao vjerovati da je to što govori istina. Kad smo došli do njih, ležali su na tlu. Rekli su mi da im je uzvikivao razne uvrede dok ih je tukao. Meni je drago što su uspjeli ovo preživjeti,. Ne znam što bih napravio da sam ga svojim očima vidio kako tuče moje dijete, rekao je otac.

 

Idi na 24sata

Komentari 175

  • Barak 07.03.2019.

    nije svako zlo za zlo

  • 07.03.2019.

    Sta se zale, dobro su prosli, vikao i pretukao. Kamo srece da je bio americki pandur sa svim ovlastima i naoruzanjem, rijesio bi problem dok trepnes.

  • sperploca 07.03.2019.

    Mislim da ce ovaj sta ih je prebio poslje bit jeban

Komentiraj...
Vidi sve komentare