To je to što me zanima!

Pretukla ju polugom samo da dođe do kobasa, špeka i ajvara

Dok su se Katarina Surjak (64) i kradljivica (52) naguravale, torba je pala, a iz nje su ispale suhe kobasice, špek, krvavice, bočice krastavaca, ajvar i druga zimnica
Vidi originalni članak

Susjed nas je nazvao i rekao nam da imamo stanara u podrumu. Odmah sam znala da je dolje lopov jer sam čula neku buku, govori Katarina Surjak (64) iz Vidovca kraj Varaždina.

Ona je u utorak prijepodne u krađi zatekla ženu (52). Ugledala ju je kako s velikom putnom torbom izlazi iz podruma.

- Psovala mi je majku i govorila da mi nije ništa ukrala. Uhvatila sam je za torbu, nije je htjela ispustiti, a onda je iz torbe izvukla metalnu polugu i njom me udarila - prisjeća se napada Katarina.

Dok su se naguravale, torba je pala, a iz nje su ispale suhe kobasice, špek, krvavice, bočice krastavaca, ajvar i druga zimnica. Policiju i Hitnu pomoć je pozvao Katarinin suprug Andrija.

'Već je pokrala nekoga prije nas'

- Poslije, kad je stigla policija, u torbi kradljivice su još našli odvijač, velika kliješta i nečije druge kobasice, koje nisu bile naše. Znači da je već i prije nas nekoga pokrala. Htjela je pobjeći, no zaustavio ju je susjed koji nam je dojavio da ju je vidio - kaže Katarinin muž Andrija.

Marko Jurinec/PIXSELL

'U 48 godina nikad ništa slično nisam doživjela'

Ozlijeđena Katarina kaže da u 48 godina živi na tom imanju i nikad nešto slično nije doživjela te da će od sada morati zaključavati sva vrata. Maloga psića, koji im inače dojavljuje dolazak gostiju zatvorili su jer su ulazna dvorišna vrata bila otvorena pa su se bojali da ne bi istrčao i stradao u prometu.

Drsku kradljivicu su u srijedu poslijepodne priveli pritvorskom nadzorniku. Nakon kriminalističkog istraživanja dobila je prijavu za razbojničku krađu.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • JureDejanović 13.02.2015.

    O nesmije se otkrivati identitet lopova ,jer se tim krše njegova ljudska prava a žrtve a ko ih šiša da nije tako lopova ne bi niti bilo jer bi svaki imao slomljena leđa a većina bi završila na groblju ili u kakvom kanalu gdje im je pravo i mjesto

  • nil323 13.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 13.02.2015.

    Ovo je bila krađa hrane iz podruma...ali inače nevezano na ovaj slučaj nije mi jasno kako ljudi nisu u stanju malo bolje sakriti vrijednosti (novac, nakit...) unutar kuće ili stana. Ima toliko jeftinih i efektnih rješenja, samo treba malo mućnuti glavom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare