Obavijesti

News

Komentari 200

Pretukla ju polugom samo da dođe do kobasa, špeka i ajvara

Pretukla ju polugom samo da dođe do kobasa, špeka i ajvara
2

Dok su se Katarina Surjak (64) i kradljivica (52) naguravale, torba je pala, a iz nje su ispale suhe kobasice, špek, krvavice, bočice krastavaca, ajvar i druga zimnica

VIDEO

Susjed nas je nazvao i rekao nam da imamo stanara u podrumu. Odmah sam znala da je dolje lopov jer sam čula neku buku, govori Katarina Surjak (64) iz Vidovca kraj Varaždina.

Ona je u utorak prijepodne u krađi zatekla ženu (52). Ugledala ju je kako s velikom putnom torbom izlazi iz podruma.

- Psovala mi je majku i govorila da mi nije ništa ukrala. Uhvatila sam je za torbu, nije je htjela ispustiti, a onda je iz torbe izvukla metalnu polugu i njom me udarila - prisjeća se napada Katarina.

Dok su se naguravale, torba je pala, a iz nje su ispale suhe kobasice, špek, krvavice, bočice krastavaca, ajvar i druga zimnica. Policiju i Hitnu pomoć je pozvao Katarinin suprug Andrija.

'Već je pokrala nekoga prije nas'

- Poslije, kad je stigla policija, u torbi kradljivice su još našli odvijač, velika kliješta i nečije druge kobasice, koje nisu bile naše. Znači da je već i prije nas nekoga pokrala. Htjela je pobjeći, no zaustavio ju je susjed koji nam je dojavio da ju je vidio - kaže Katarinin muž Andrija.

Marko Jurinec/PIXSELL

'U 48 godina nikad ništa slično nisam doživjela'

Ozlijeđena Katarina kaže da u 48 godina živi na tom imanju i nikad nešto slično nije doživjela te da će od sada morati zaključavati sva vrata. Maloga psića, koji im inače dojavljuje dolazak gostiju zatvorili su jer su ulazna dvorišna vrata bila otvorena pa su se bojali da ne bi istrčao i stradao u prometu.

Drsku kradljivicu su u srijedu poslijepodne priveli pritvorskom nadzorniku. Nakon kriminalističkog istraživanja dobila je prijavu za razbojničku krađu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...