To je to što me zanima!

Preživjeli su havariju: Skočili smo u more i držali se za splav

Sin ruskog člana posade u Facebook grupi je napisao što mu je otac rekao o havariji broda Bourbon Rhode. Rekao je da je otac među prvima skočio u splav te da nije vidio jesu li ostali spašeni
Vidi originalni članak

Andrej Morozov iz ruskog Kalinjingrada, sin Igora Morozova, jednog od troje spašenih članova posade potonulog Bourbon Rhodea, potvrdio je kako se nakon punih 14 dana od kada su pronađeni na splavi, njih trojica u subotu konačno vraćaju svojim kućama, javlja Slobodna Dalmacija. 

Večeras je na Facebooku napisao kako je u kontaktu s ocem i da su, prema onome što je on čuo, a tako su svjedočili spašeni pomorci, sve četiri splavi bile aktivirane.

NE ODUSTAJU Pomorac traži Dinu: 'Atlantik je golem, nismo vidjeli nikoga'

Međutim, nakon što je njegov otac Igor Morozov zajedno s Ukrajincima Dmytrom Marchenkom i Yevhenii Nikolovom, uskočio u splav, oni, prenosi Andrej, nisu vidjeli jesu li i ostali spašeni.

- Njih trojica su prvi uskočili u splav - rekao je Andrej i dodao da nisu vidjeli što je bilo s ostalima. Andrej je prepričao i kako je to bilo jako dramatično. Na pitanje je li mu otac direktno s broda uskočio u splav ili je najprije upao u more odgovara:

- Jako dugo vremena oni nisu mogli ući u splav nego su bili u moru i samo su držali splav rukama - posvjedočio je i zahvalio svima koji u sada već velikoj Facebook grupi željno očekuju dobre vijesti s Atlantika.

VIDEO: KOBNA OLUJA Ovako je nastao uragan koji je potopio brod kapetana Miškića

- Nadamo se da su kapetan i ostatak posade živi. Moraju biti živi. Moraju otkriti istinu o tragediji. Svi spašeni članovi posade nadaju se da su njihovi prijatelji živi - poručio je Andrej Morozov.

Idi na 24sata

Komentari 254

  • josko12345 12.10.2019.

    Po meni su oni napustili brod prije svih jer su dezerteri i napustili su sve prije vremena. Naš kapetan se nije ni ukrcao nego ga je povuklo niti su se splavi otkačile. Spasili su se i to je u redu ali barem neka kazu istinu kako je bilo i gdje su ostali. Nitko ih neće krivit sta su pobjegli samo drze priču svoju jer se izjava od prezivjelih ne poklapaju.

  • 12.10.2019.

    Ima li kakvih novosti?? Sinoc sve se pisalo da su nadeni..sad da je sve laz..nis mi nije jasno

  • audi 2.0 12.10.2019.

    Sad i da ih nadu vise nis ne vjerujem. Ja nisam oka sklopio a ovi pisu ovakva sranja na kraju laz. Ja vise ne pratim ovo a njima zelim srecu i da ih sto prije nadu ako su uopce jos zivi. La pa pa a vi lazite nekom drugom, meni vise necete !

Komentiraj...
Vidi sve komentare