To je to što me zanima!

Pričale su s ocem u bolnici 30 sati na telefon, dok nije umro...

'Na telefonu s njim smo bile više od 30 sati, dok nije umro. Bio je to blagoslov, da su nam barem nekako omogućili da budemo uz njega, tako smo mogli dobiti neki zaključak', rekla je jedna od kćeri umirućeg oca
Vidi originalni članak

Mnogi su izgubili svoje najdraže zbog korona virusa, a Abby Adair Reinhard nije mogla biti u bolnici uz svog umirućeg oca, Don Adaira (76), piše CNN.

Medicinska sestra iz bolnice stavila je bolnički telefon uz uho umirućeg pacijenta, da bi Abby, njene sestre i brat mogli biti uz svog oca u posljednjim satima njegovog života.

- Na telefonu s njim smo bili više od 30 sati, dok nije umro. Bio je to blagoslov, da su nam barem nekako omogućili da budemo uz njega, tako smo mogli dobiti neki zaključak. Rekli smo mu sve što želimo reći, no bilo mi je žao što ga nismo mogli vidjeti i držati za ruku - kazala je Abby za CNN.

Obitelj se povezala u konferencijski poziv, jedan iz Danske, jedan iz Teksasa, iz Sjeverne Karlone i jedan iz New Yorka i dijelili su uspomene. Pjevale su pjesme svom tati i govorili mu koliko ga vole.

TUŽNA PRIČA IZ AMERIKE Bili u braku 51 godinu pa umrli od korone u 6 minuta razmaka

- Naš tata nije baš mogao pričati, znate, ali mogli smo ga čuti kako diše, barem nešto - dodala je Abby.

Zahvalili su mu se na svemu, na ljubavi, ispričali su mu se za ono što su mislile da se trebaju ispričati, oprostili mu ono što su mislili da mu trebaju oprostiti...

NAPADA I SPORTAŠE Virus ne bira: Umrli su mladi i zdravi, neki su se jedva izvukli

- Stvarno smo ga mogli čuti kako pati, ali samo to što smo ga čule kako diše, bilo je dovoljno da znamo da je još uvijek živ - kazale su sestre.

Adair je bio odvjetnik i pomagao je ljudima da pokrenu poslove, volio je pomagati ljudima i biti aktivan u zajednici. Umro je od korona virusa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jozale 23.04.2020.

    Vjerojatno su odahnuli kad je prestao disati. Treba biti na telefonu 30 sati, jesu si organizirali smjene ili?

  • RobertC 23.04.2020.

    A kod nas cekali hitnu pomoć 49+ minuta dok nije umro, pa nema nigdje po novinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare