To je to što me zanima!

Prijavili Keruma jer je sa zabave izbacio dva mladića

Splitska policija podnijela je protiv gradonačelnika Keruma optužni prijedlog Općinskom sudu zbog naguravanja na Noći Zagvožđana u prosincu
Vidi originalni članak

Splitska policija podnijela je protiv gradonačelnika Keruma optužni prijedlog Općinskom sudu zbog naguravanja na Noći Zagvožđana početkom prosinca u restoranu Sky, potvrdili su nam u splitskoj policiji. Kerum je tada iz dvorane izbacio dvojicu mladića koji su provocirali Hajdukova predsjednika Joška Svagušu.
Ako Općinsko odvjetništvo utvrdi da se Kerum ogriješio o članak 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kazniti će ga novčano sa 180 do 750 kuna ili 30 dana zatvora. Splitski gradonačelnik imao je i prije prekršajnih prijava zbog sukobljavanja. U listopadu 2008. u zagrebačkom kafiću Kerum i dva prijatelja potukli su se s dvojicom, navodno zbog glazbe. Kerum je lakše ozlijeđen. Također, potukao se i u Novalji 2005. na krstarenju s obitelji. Tad je Kerum muškarca koji mu je dobacivao udario šakom i nogom.

>>> 'KERUM ZGRABIO I IZBACIO DVOJICU MLADIĆA'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • neoporezivi 17.01.2010.

    Da i mene netko provocira,bez obzira tko bio, i ja bi ga odalamio šakom u glavu....

  • Piknik 17.01.2010.

    Kakav gradonačelnik takav nam i grad.

  • džep 17.01.2010.

    Mi građani ili ti biračko tijelo grada Splita izabrali smo ovu seljačinu.To je naš izbor.Ništa bolje nismo ni zaslužili kad je kupija naše glasove sa 500 kg.ćevapa dva koncerta i 1000 l pive i 500 l vina.Sad svi kuco još par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare