To je to što me zanima!

Prijavljeni svi koji su tulumarili s Gotovinom u Pakoštanima

Na privatnom okupljanju bilo je, suprotno Odluci Stožera civilne zaštite, više od 10 ljudi. Organizatoru su uručili prekršajni nalog
Vidi originalni članak

Policijska uprava zadarska oglasila se vezano za zabavu u Pakoštanima s koje su snimke nedavno procurile u javnost. Među gostima je bio i umirovljeni general Ante Gotovina. 

- Vezano uz snimku koja je objavljena u javnost izvješćujemo kako policija nije zaprimila niti jednu dojavu vezano za navedeni događaj već je za njega saznala iz medija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Gotovina održao govor braniteljima: 'Možemo biti sretni ali i nezadovoljni'

Do sada izvršenim provjerama utvrđeno je kako se radi o privatnom okupljanju na kojem je suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH, sudjelovalo više od 10 osoba, a koje je održano u subotu 6. ožujka ove godine u Pakoštanima u prizemlju obiteljske kuće u vlasništvu 57-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 114/18, 47/20, 134/20) 57-godišnjaku je jučer uručen prekršajni nalog zbog organiziranja okupljanja suprotno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

UHIĆENJE ANTE GOTOVINE Kao da je očekivao: Ustao je i rekao 'Da, ja sam Gotovina...'

Također, utvrđen je identitet 10 osoba koji su sudjelovali na okupljanju, a koje imaju prijavljeno prebivalište na području zadarske županije te će osobe biti prekršajno sankcionirano zbog prekršaja iz članka 47. st.2. točka 9. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.  Policija i dalje poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta svih sudionika privatnog okupljanja, a o svim do sada prikupljenim saznanjima izviješten je i Državni inspektorat - istakli su iz zadarske policije.

Neslužbeno je potvrđeno kako je među prijavljenima i Ante Gotovina, a utvrđuje se identitet ostalih sudionika.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • kiki123blazevic007@gmail.com 11.03.2021.

    Njima je najveca kazna sto Su hrvati s HDZ-eom na vlasti

  • lunardi1 11.03.2021.

    dobranitelja....... dotepenaca....kriminalaca.....

  • lunardi1 11.03.2021.

    tajnovita drustva ..grupice ....zmajeva od bosne ...krizarskih vitezova groba .....masona ova ona ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare