To je to što me zanima!

Nazvao Kolindu i onda prijetio: 'Nikad nikome nisam naudio...'

Kad ga nisu spojili s predsjednicom, već mu rekli da se pismeno obrati, u očaju, kako nam je sam potvrdio,Dragan Dolenec (44) je izrekao i neke neprimjerene riječi, koju su imale „prizvuk“ prijetnje...
Vidi originalni članak

Nisam znao da je Općinski sud u Koprivnici potvrdio optužnicu protiv mene zbog navodne prijetnje, pa ne mogu to komentirati. Znam da je sve ispalo naopako, jer nikada u životu nikome nisam naudio niti bi to učinio, kazao nam je Dragan Dolenec (44) iz Koprivnice, koji je zbog bolesne kćeri Vanese (14) tražeći pomoć na sve strane nazvao 19. veljače i Ured predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović.

Kad ga nisu spojili s predsjednicom, već mu rekli da se pismeno obrati, u očaju, kako nam je sam potvrdio, je izrekao i neke neprimjerene riječi, koju su imale „prizvuk“ prijetnje, ali da mu ni na kraj pameti nije bilo da bilo kome naudi, a ponajmanje liječnicima. Odmah isti dan je nakon pretrage obiteljske kuće uhićen. 

PRIJETIO Zvao iz očaja: ‘Samo sam želio ubrzati liječenje moje Vanese...’

Nakon kriminalističke obrade priveden je u Varaždin gdje mu je sutkinja istrage Županijskog suda odredila jednomjesečni istražni zatvor. No, nakon osam dana provedenih u zatvoru, pušten je da se brani sa slobode. Tada nam je rekao da on ne bi ni mrava zgazio, te da je očajan jer liječenje njegove 14-godišnje Vanese ne ide tempom kojim bi trebao.

BIO U PRITVORU 8 DANA Vanesin otac: Prijetio sam, ali to sam učinio u krajnjem očaju

Roditelji djevojčice se nadaju kako bi uskoro trebao stići na Rebro i specijalista za Dječju kirurgiju iz SAD-a, dr. Eugene Minevich koji će obaviti rekonstrukciju mjehura. Potom bi djevojčica bila stavljena na listu čekanja za transplantaciju bubrega. Ujedno su zahvalni predsjednici koja je i sama posjetila djevojčicu u bolnici. 

Krunoslav Vuljak, odvjetnik Dragana Dolenec, nam je rekao kako je sud potvrdio optužnicu, ali još nije određen raspravni sudac. 
 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Kardinal 16.03.2018.

    Uopće me ne zanima članak (i ne čitam ga) već se isključivo osvrćem samo na njegov naslov. Pitam se: da li je ovaj portal kroz naslove članaka i „uvaženog“ prethodnika od spomenute, oslovljavao s podjednakim respektom poput onog čuvenog: „LIGNJA“ kako si je to i sam uostalom volio potepat. PS: Inače nisam nikakav fan gospođe, obzirom sam se prepoznao kao marginalcem u njezinim istupima.

  • 15.03.2018.

    probaj ko sanader i ostale mutikaše zavlacit proces do zastare, mozda ti uspije hahahahahahahahahah

  • purgerica prva 15.03.2018.

    Vidiš vraga, kad je riječ o faci onda sve institucije rade ko navijene. Ima jedan "slon" ovdje sa portala kaj je prijetio smrću meni u kolovozu 2017.g., bio je i kod policije, sve službeno prijavljeno, ja imam sve informacije, i, čeka se, neće njega nitko, on je i onaj - zaštićeni. Moram otić do tog Radničkog puta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare