Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nazvao Kolindu i onda prijetio: 'Nikad nikome nisam naudio...'

Kad ga nisu spojili s predsjednicom, već mu rekli da se pismeno obrati, u očaju, kako nam je sam potvrdio,Dragan Dolenec (44) je izrekao i neke neprimjerene riječi, koju su imale „prizvuk“ prijetnje...

sud
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
66 komentara

Nisam znao da je Općinski sud u Koprivnici potvrdio optužnicu protiv mene zbog navodne prijetnje, pa ne mogu to komentirati. Znam da je sve ispalo naopako, jer nikada u životu nikome nisam naudio niti bi to učinio, kazao nam je Dragan Dolenec (44) iz Koprivnice, koji je zbog bolesne kćeri Vanese (14) tražeći pomoć na sve strane nazvao 19. veljače i Ured predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović.

Kad ga nisu spojili s predsjednicom, već mu rekli da se pismeno obrati, u očaju, kako nam je sam potvrdio, je izrekao i neke neprimjerene riječi, koju su imale „prizvuk“ prijetnje, ali da mu ni na kraj pameti nije bilo da bilo kome naudi, a ponajmanje liječnicima. Odmah isti dan je nakon pretrage obiteljske kuće uhićen. 

sud PRIJETIO Zvao iz očaja: ‘Samo sam želio ubrzati liječenje moje Vanese...’

Nakon kriminalističke obrade priveden je u Varaždin gdje mu je sutkinja istrage Županijskog suda odredila jednomjesečni istražni zatvor. No, nakon osam dana provedenih u zatvoru, pušten je da se brani sa slobode. Tada nam je rekao da on ne bi ni mrava zgazio, te da je očajan jer liječenje njegove 14-godišnje Vanese ne ide tempom kojim bi trebao.

BIO U PRITVORU 8 DANA Vanesin otac: Prijetio sam, ali to sam učinio u krajnjem očaju

Roditelji djevojčice se nadaju kako bi uskoro trebao stići na Rebro i specijalista za Dječju kirurgiju iz SAD-a, dr. Eugene Minevich koji će obaviti rekonstrukciju mjehura. Potom bi djevojčica bila stavljena na listu čekanja za transplantaciju bubrega. Ujedno su zahvalni predsjednici koja je i sama posjetila djevojčicu u bolnici. 

Krunoslav Vuljak, odvjetnik Dragana Dolenec, nam je rekao kako je sud potvrdio optužnicu, ali još nije određen raspravni sudac. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message