To je to što me zanima!

Princ Andrew o svom prijatelju Epsteinu: Nisam znao što radi

Jedna od žrtava, Johanna Sjoberg tvrdi da joj je princ dirao grudi dok su bili u Epsteinovom stanu 2001., a druga Virginia Roberts tvrdi da je tri puta bila natjerana imati spolni odnos s princom
Vidi originalni članak

Britanski princ Andrew je u subotu branio svoje bivše prijateljstvo s Jeffreyem Epsteinom, rekavši da "nikada" nije "vidio ili sumnjao" na bilo kakvo kriminalno ponašanje američkog financijaša.

Šezdesetšestogodišnji Epstein oduzeo si je život u zatvorskoj ćeliji ovoga mjeseca, nakon što je optužen za seksualnu trgovinu.

Družio se s princom Andrewom, aktualnim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i bivšim predsjednikom Billom Clintonom.

Princ Andrew fotografiran je s Epsteinom u njujorškom Central Parku krajem 2010. pošto je tajkun pušten iz zatvora, a nekoliko žena ga je optužilo da ih je seksualno zlostavljao.

STRAVIČNA SVJEDOČANSTVA Pedofil Epstein htio je ušutkati novinare, slao im glavu mačke

Vojvoda od Yorka rekao je u priopćenju da želi "razjasniti činjenice" oko "bivše povezanosti ili prijateljstva" s američkim financijerom. 

Kazao je kako je bila "pogreška" sastati se s Epsteinom nakon što je izišao iz zatvora 2010.

"Dok sam ga poznavao, viđao sam ga rijetko i vjerojatno ne više od jednom ili dvaput godišnje", rekao je princ.

"Bio sam u više njegovih rezidencija. U nijednom trenutku, tijekom ograničenog vremena koje sam proveo s njim, nisam vidio ili svjedočio ponašanju koje je, naposljetku, dovelo do njegova uhićenja i osude", dodao je.

Vojvoda je rekao da ima "ogromno suosjećanje" za sve koji su pogođeni Epsteinovim ponašanjem.

BIO JOJ NA ROĐENDANU Pedofil Epstein družio se s Naomi, doveo je robinju kod nje

Jedna od žrtava, Johanna Sjoberg tvrdi da joj je princ dirao grudi dok su bili u Epsteinovom stanu 2001., a druga Virginia Roberts tvrdi da je tri puta bila natjerana imati spolni odnos s princom - u Londonu, New Yorku i na privatnom Karipskom otoku u Epsteinovom posjedu.

Optužbe protiv Epsteina pojavile su se 2005., kada su roditelji četrnaestogodišnje djevojčice prijavili policiji na Floridi da je Epstein zlostavljao njihovu kćer u svojoj kući u Palm Beachu.

Financijaš je tada optužen da je podvodio maloljetnice u svoje rezidencije na Manhattanu i Floridi između 2002. i 2005.

Epstein se na sumnjiv način nagodio s tužiteljima i priznao da je tražio maloljetnicu da postane prostitutka, a zauzvrat je osuđen na zatvorsku kaznu od 18 mjeseci. Godine 2010. je uvjetno pušten na slobodu.

U srpnju 2019. Epstein je optužen za vođenje lanca elitne prostitucije u koji su bile uključene maloljetnice

HRVAT IZVRŠITELJ OPORUKE 'Šokiran sam, nemam namjeru ispuniti što je Epstein tražio'

Suđenje se očekivalo iduće godine, a Epsteinu je prijetila kazna zatvora do 45 godina.

Pronađen je mrtav u 10. kolovoza u Metropolitan Correctional Centeru, jednom od najsigurnijih američkih zatvora, gdje je čekao proces koji je trebao početi najranije u lipnju 2020.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • arwin 25.08.2019.

    šta su ti žene...nakon pola stoljeća se sjetila da je preko p...e došla do slave i posla pa zaključile da se tu da još nešto ušićariti šutirajući mrtvo kljuse...Gore i zlije su od njih.

  • histria0@yahoo.com 24.08.2019.

    Ni jedna životinja ovo ne radi - samo čovjek.

  • 24.08.2019.

    svi su znali zato je i ubijen,suicid - prica za budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare