To je to što me zanima!

Priopćenje iz Megglea: Vijest o aflatoksinu M1 nas je zapanjila

Meggle ističe kako se radi o problemu koji je pogodio cijelu Hrvatsku i koji se može riješiti samo zajedničkim naporima. Dodaju kako ozbiljno pristupaju analizama
Vidi originalni članak

Tvrtka Meggle Hrvatska d.o.o. izvijestila je u četvrtak kako su zapanjeni viješću iz medija da je u njihovim proizvodima pronađen aflatoksin M1. Ističu da ozbiljno i odgovorno pristupaju analizama kako bi zaštitili potrošače i osigurali kvalitetu njihovih proizvoda. 

Meggle ističe kako se radi o problemu koji je pogodio cijelu Hrvatsku i koji se može riješiti samo zajedničkim naporima.

- Mikotoksini dopiru u mlijeko kroz prehranu nesukladnom stočnom hranom. Brzo i održivo rješenje je moguće samo kroz usku suradnju proizvođača mlijeka, mliječne industrije i nadležnih institucija. Zajedno s našim kooperantima smo poduzeli mjere za poboljšanje ishrane na farmama, dok se u mljekari isporučena sirovina u cijelosti provjerava na aflatoksin - stoji u priopćenju iz tvrtke. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • MAGNUM_2 22.02.2013.

    ma i 41 je neki mengele vršio pokuse na ljudima , šta ovi meggle su mu nasljednici ili rodbina

  • picuskin 22.02.2013.

    Hoče li stožer za zaštitu domaćih proizvođača mlijeka zatražiti više otkupne cijene mlijeka? Naše je mlijeko bolje od evropskog eto ima i aflatoksine, a europsko nema.

  • PiplMastTrast 22.02.2013.

    Pitaj boga o čemu se tu zapravo radi. Ne bi me iznenadilo da se radi o osmišljenom uništavanju domaćih mljekara od strane neke korporacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare