To je to što me zanima!

Otkrij 20 beauty tajni koje svaka cura treba znati!

Novi broj Coola u četvrtak, 25. srpnja, donosi vam tajne i trikove uz pomoć kojih se bez problema možete pripremiti za najotkačenije tulume ovog ljeta.
Vidi originalni članak

Otkrivamo vam 20 beauty tajni koje bi svaka cura trebala znati. Pripremite se za ljetno ludilo i provod, pročitajte savjete i trikove za najbolji make-up, kada treba koristiti više, a kada manje šminke kako biste zasjali među prijateljicama i dečkima, koje proizvode nikad ne smijete preskočiti, što učiniti s kosom kako biste izgledali zanosno u svakoj prilici...

U velikom kvizu saznajte kako preboljeti ljetnu romansu. Otkrijte trebate li izlaziti s frendicama, baciti se na zavođenje novih simpatija ili se preko ludih tuluma upoznati s novim licima.

Donosimo vam i priču o popularnom ženskom bendu Little Mix, koji se sve više i više diže na svjetskoj pozornici. Dugo je britanska, ali i svjetska publika čekala nasljednice slavnog ženskog benda Spice Girls, koje su krajem ‘90-ih godina dominirale scenom. No čekanju je došao kraj, a to možemo zahvaliti Little Mixu. Iza ovog imena kriju se četiri mlade Engleskinje: Perrie Edwards (20), Jesy Nelson (21), Leigh-Anne Pinnock (21) i Jade Thirlwall (21). Slično kao megapopularni One Direction, bend je nastao u okviru televizijskog showa “X Factor”, a mnogi im predviđaju i da će nadmašiti nekad slavne Spice Girls. U novom broju Coola pročitajte sve o ženskoj teen senzaciji koja je već na početku karijere prodala više od dva milijuna CD-a.

U novom broju Coola imamo i novu rubriku. Uz dosad vrlo popularnu Biebermaniju, u kojoj smo imali sve vijesti i zanimljivosti vezane uz kanadsku teen zvijezdu, uvodimo i 1D maniju, rubriku koja će vam donositi sve bitno i zanimljivo iz svijeta megapopularnog One Directiona. O svemu što su dečki iz 1D-a radili u proteklih mjesec dana čitajte na stranicama Coola.

Za kraj vas upoznajemo s hrvatskom teen senzacijom ENDI, čije su plesno i pjevačko umijeće na internetu vidjele tisuće ljudi i već su ga prozvali hrvatskim Justinom Biberom. Ispričao nam je kakve su mu ambicije, ima li već obožavatelje i kako se snalazi u svijetu glazbe. 

Cool ima i devet super postera: Little Mix, Jonas Brothers, Lady Gaga, Teorija velikog praska, Nicki Minaj, Niall Horan, Dulce Maria, Justin Bieber i Big Time Rush, a uz to imate i priliku osvojiti novi album Little Mixa!

Novi broj Coola potražite od 25. srpnja do 29.srpnja  na kioscima za samo 5 kuna, a na dar dobivate i najprodavanije dnevne novine - 24sata! Svoja mišljenja i komentare podijelite na našoj Facebook stranici.

Budi cool, čitaj Cool!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare