Obavijesti

News

Komentari 0

Otkrij 20 beauty tajni koje svaka cura treba znati!

Otkrij 20 beauty tajni koje svaka cura treba znati!
2

Novi broj Coola u četvrtak, 25. srpnja, donosi vam tajne i trikove uz pomoć kojih se bez problema možete pripremiti za najotkačenije tulume ovog ljeta.

Otkrivamo vam 20 beauty tajni koje bi svaka cura trebala znati. Pripremite se za ljetno ludilo i provod, pročitajte savjete i trikove za najbolji make-up, kada treba koristiti više, a kada manje šminke kako biste zasjali među prijateljicama i dečkima, koje proizvode nikad ne smijete preskočiti, što učiniti s kosom kako biste izgledali zanosno u svakoj prilici...

U velikom kvizu saznajte kako preboljeti ljetnu romansu. Otkrijte trebate li izlaziti s frendicama, baciti se na zavođenje novih simpatija ili se preko ludih tuluma upoznati s novim licima.

Donosimo vam i priču o popularnom ženskom bendu Little Mix, koji se sve više i više diže na svjetskoj pozornici. Dugo je britanska, ali i svjetska publika čekala nasljednice slavnog ženskog benda Spice Girls, koje su krajem ‘90-ih godina dominirale scenom. No čekanju je došao kraj, a to možemo zahvaliti Little Mixu. Iza ovog imena kriju se četiri mlade Engleskinje: Perrie Edwards (20), Jesy Nelson (21), Leigh-Anne Pinnock (21) i Jade Thirlwall (21). Slično kao megapopularni One Direction, bend je nastao u okviru televizijskog showa “X Factor”, a mnogi im predviđaju i da će nadmašiti nekad slavne Spice Girls. U novom broju Coola pročitajte sve o ženskoj teen senzaciji koja je već na početku karijere prodala više od dva milijuna CD-a.

U novom broju Coola imamo i novu rubriku. Uz dosad vrlo popularnu Biebermaniju, u kojoj smo imali sve vijesti i zanimljivosti vezane uz kanadsku teen zvijezdu, uvodimo i 1D maniju, rubriku koja će vam donositi sve bitno i zanimljivo iz svijeta megapopularnog One Directiona. O svemu što su dečki iz 1D-a radili u proteklih mjesec dana čitajte na stranicama Coola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za kraj vas upoznajemo s hrvatskom teen senzacijom ENDI, čije su plesno i pjevačko umijeće na internetu vidjele tisuće ljudi i već su ga prozvali hrvatskim Justinom Biberom. Ispričao nam je kakve su mu ambicije, ima li već obožavatelje i kako se snalazi u svijetu glazbe. 

Cool ima i devet super postera: Little Mix, Jonas Brothers, Lady Gaga, Teorija velikog praska, Nicki Minaj, Niall Horan, Dulce Maria, Justin Bieber i Big Time Rush, a uz to imate i priliku osvojiti novi album Little Mixa!

Novi broj Coola potražite od 25. srpnja do 29.srpnja  na kioscima za samo 5 kuna, a na dar dobivate i najprodavanije dnevne novine - 24sata! Svoja mišljenja i komentare podijelite na našoj Facebook stranici.

Budi cool, čitaj Cool!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a