To je to što me zanima!

Priveli čovjeka koji je Loreni i njezinoj obitelji prijetio smrću

Majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca
Vidi originalni članak

U prostorijama zadarske policije nalazi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenima putem društvenih mreža, rekla nam je  Sonja Šimurina, službenica za odnose s javnošću zadarske policije. Više od toga ne žele komentirati.

Podsjetimo, majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MAJKA OBJAVILA PORUKE Prijavili prijetnje: Daruvarčeva žrtva dobila je tri jezive poruke

Majka je odmah cijeli slučaj prijavila policiji.

U screenshotu koji je objavila majka djevojke prijeti se smrću cijeloj obitelji, te da neće moći slobodno hodati gradom.

UDRUGE OGORČENE SLUČAJEM DARUVARAC: 'Djevojci se sustav narugao u lice, ona nema nikakvu zaštitu'

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

- Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati... - stoji među ostalim u prijetnji.

OBITELJ U ŠOKU Daruvarcu ukinuli sve mjere, može se približiti i svojoj žrtvi

Darku Kovačeviću Daruvarcu u nedjelju istječe pritvor. Budući da je Kovačević nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja djevojke, do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najdulje jednu šestinu istražnog zatvora, što je mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 183

  • austrijanka-69 09.02.2019.

    Treba malog preodgojit,malo nece skodit

  • Konavle_2 07.02.2019.

    Pa vidi u male kakvi nokti boze sacuvaj

  • croarmy47 07.02.2019.

    Primitivac ko i Daruvarac, zatvoriti ih oboje na par godina, druge nema, prijetnja , smrcu Trostruka , donosi par godina zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare