Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijavili prijetnje: Daruvarčeva žrtva dobila je tri jezive poruke

Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami, stoji u poruci koju je pretučena žrtva dobila preko Instagrama, a na Facebooku ih je objavila njena majka

Zadar: Daruvarac za brutalno premlaćivanje djevojke dobio pet godina zatvora
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Privatni album
189 komentara

Samo se mala pripremi za smrt biti ćeš ubijenSa sprema vam se pakao vama 3 u kući tebi, setri i mami spremajte se polako jer neće biti baš dobro izabrat ću koju ću prvo upucati pa j... vam mater u p*** - to je samo jedna od tri poruke koje je na svojem Facebook profilu oko 19.30 u srijedu objavila Ana G., mama pretučene 18-godišnje djevojke. Ona je u srijedu navečer policiji i prijavila te prijetnje.

 

Njezin napadač Darko Kovačević zvan Daruvarac nepravomoćno je osuđen na pet godina zatvora, a u utorak se pročula vijest da u nedjelju izlazi iz pritvora te da ipak neće čekati pravomoćnost iza rešetaka. Ana G. rekla nam je da je to danas saznala od novinara, uzrujana što je nisu obavijestili iz suda ili policije te je kazala da se zbog izlaska napadača iz pritvora osjeća loše, da je utučena i da su svi pod jakim psihičkim pritiskom.

- Eto..čekam - stoji na profilu majke pretučene djevojke kao komentar na polupismene prijetnje koje je objavila.

UDRUGE OGORČENE SLUČAJEM DARUVARAC: 'Djevojci se sustav narugao u lice, ona nema nikakvu zaštitu'

- Nećeš ići vanka kud je tebi volja ne samo ti neg i tvoa familija mama mama i seka zna imat cete strah veliki do kostiju a sada ga pomalo već imate a i moglo bi doći da od vas 3 neka dobije "živčani slom"- piše, a ispod svake poruke je sličica srednjeg prsta.

- Koštao te život masno tebi i seki i mami nećete proći baš dobro - stoji u trećoj poruci uz pozdrav od "prijatelja od Daruvarca".

Možda vas zanima i ovo:
Message