Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priveli čovjeka koji je Loreni i njezinoj obitelji prijetio smrću

Majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca

Zadar: Daruvarac za brutalno premlaćivanje djevojke dobio pet godina zatvora
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
183 komentara

U prostorijama zadarske policije nalazi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenima putem društvenih mreža, rekla nam je  Sonja Šimurina, službenica za odnose s javnošću zadarske policije. Više od toga ne žele komentirati.

Podsjetimo, majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadar: Daruvarac za brutalno premlaćivanje djevojke dobio pet godina zatvora MAJKA OBJAVILA PORUKE Prijavili prijetnje: Daruvarčeva žrtva dobila je tri jezive poruke

Majka je odmah cijeli slučaj prijavila policiji.

U screenshotu koji je objavila majka djevojke prijeti se smrću cijeloj obitelji, te da neće moći slobodno hodati gradom.

UDRUGE OGORČENE SLUČAJEM DARUVARAC: 'Djevojci se sustav narugao u lice, ona nema nikakvu zaštitu'

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

- Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati... - stoji među ostalim u prijetnji.

OBITELJ U ŠOKU Daruvarcu ukinuli sve mjere, može se približiti i svojoj žrtvi

Darku Kovačeviću Daruvarcu u nedjelju istječe pritvor. Budući da je Kovačević nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja djevojke, do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najdulje jednu šestinu istražnog zatvora, što je mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Message