To je to što me zanima!

'Privremeno povlačimo ove serije naših proizvoda! Ako ih imate kod sebe, javite nam se'

Iz Coca-cole mole da se jave svi koji imaju proizvode iz suspektne serije da im se jave mailom ili pozivom. Radi se o Coca-Cola Original Taste 500ml u plastičnoj ambalaži (PET) i dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml u staklenoj ambalaži
Vidi originalni članak

Nakon priopćenja Državnog inspektorata u kojem navode da su naredili povlačenje određenih proizvoda, oglasili su se i iz Coca-cole. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Slijedom nedavnih događanja poduzimamo korake kako bismo zaštitili javno zdravlje.

Privremeno povlačimo jednu seriju Coca-Cola Original Taste 500ml u plastičnoj ambalaži (PET) s tržišta prema Usmenom rješenju Državnog inspektorata Republike Hrvatske, serija proizvoda Coca-Coca Original Taste, gaziranog bezalkoholnog pića, 500 ml PET proizvedenog 11. listopada 2023. s rokom trajanja do 11. travnja 2024.

SLUČAJ IZ VARAŽDINA 'Pacijent je pio vodu na putu iz Zagreba. Ima ozljede grla i usne šupljine. Pustili smo ga doma'

Iako naša interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, također smo donijeli odluku o privremenom povlačenju dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml u staklenoj ambalaži do završetka službene istrage. Riječ je o serijama proizvedenim 27. svibnja 2023. (s rokom trajanja do veljače 2024.) i 22. lipnja 2023. (s rokom trajanja do ožujka 2024.).

Nastavljamo surađivati s nadležnim tijelima i poduzimamo konkretne aktivnosti kako bismo zaštitili naše potrošače.

Ukoliko imate proizvod s navedenim datumima proizvodnje ljubazno vas molimo da kontaktirate naš Centar za potrošače putem e-mail adrese info.hr@cchellenic.com ili pozivom na 0800 0455.

POGLEDAJTE VIDEO: Povlače se proizvodi s polica

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

POGLEDAJTE KAKO SE HITNO MIČU COCA-COLINI PROIZVODI S POLICA:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zutizgzg 08.11.2023.

    evo vam kita,ne dam dokaze

  • Selo_malo 08.11.2023.

    Tko će više piti te kakade

  • JackieH. 08.11.2023.

    Smiješno je misliti da će ovo imati ikakve velike ili trajne posljedice na Coca Colu kao kompaniju. Neće kao ni ništa što su napravili u zadnjih 140 godina. Vidi se i po tome kako i dalje napominju da nisu pronađene nepravilnosti.. Već se peru, a nije ništa ni počelo kako spada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare