To je to što me zanima!

Prizor koji slama srca: Danima se penjao do prozora bolnice i gledao kako mu majka umire...

Tako bi proveo veći dio dana kako bi se uvjerio da njegova majka prima najbolju moguću skrb, a nazad preko žlijeba, kako prepričava jedan bolničar, spustio bi se kada bi se uvjerio da spava
Vidi originalni članak

Palestinac Jihad Al-Suwaiti (30), svakog se dana penjao po zidu bolnice kako bi sjeo na prozor sobe svoje majke i bio uz nju. Naime, Rasmi Suwaiti (73) nakon nekoliko je tjedana borbe preminula od korona virusa.

KINESKI BRAČNI PAR Muž (98) i žena (85) oporavili se nakon tri tjedna od korone

- Nemoćno sam sjedio i gledao ju kako umire - barem sam na neki način bio uz nju - rekao je mladić koji je, unatoč tome što je na svjetskoj razini bilo zabranjeno posjećivati zaražene Covidom, našao način da bude uz svoju majku.

Tako bi proveo veći dio dana kako bi se uvjerio da njegova majka prima najbolju moguću skrb, a nazad preko žlijeba, kako prepričava jedan bolničar, spustio bi se kada bi se uvjerio da spava.

RASPLAKALI SVIJET Viralna slika koja slama srca: Braco (4) boluje od leukemije

- Jihad je najmlađe dijete i bio je jako blizak s majkom, pogotovo nakon smrti našeg oca prije 15 godina. Majka je bolovala od leukemije, a prije nekoliko tjedana dijagnosticiran joj je i covid-19. Kad je saznao za njenu smrt, Jihad je bio veoma ljutit i uznemiren. No sad se čini da se pomirio s tim - izjavio je za Arabic Post njegov brat Rasmi.

Fotografija njega kako čuči pred bolničkim prozorom postala je viralna, a jedan karikaturist mu je posvetio i ilustraciju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • antikomunist70 21.07.2020.

    Neopisivo !I moja je majka umrla za vrijeme Korone.Ni na sahranu nisam mogao.Dvije boli u istom momentu😢

  • faithless 21.07.2020.

    svi umiremo i svi gledamo svoje bližnje kako umiru

  • 21.07.2020.

    To je ljubav i postivanje majke...na zalost takve djece je sve manje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare