To je to što me zanima!

Procijenili su da je zid previsok da ga preskoči. Preskočio ga je

Bili su uz njega, provjerili prostoriju no nisu uzeli u obzir da može pobjeći i kroz prostoriju do wc-a. Nije bio vezan dok je išao u wc, objasnila je ravnateljica Uprave za zatvorski sustav
Vidi originalni članak

Problem je bio u službenicima, nisu postupili kako je naloženo. Pokrenuli smo stegovni postupak, rekla je ravnateljica Uprave za zatvorski sustav Jana Špero na konferenciji za novinare. Objasnila je okolnosti bijega zatvorenika I.Đ. koji je u nedjelju nestao iz bolnice u Vinogradskoj nakon što ga je policija tamo dovela iz Remetinca jer se žalio na bolove.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bili su uz njega, provjerili prostoriju no nisu uzeli u obzir da može pobjeći i kroz prostoriju do wc-a. Nije bio vezan dok je išao u wc. Cijelo vrijeme su bili ispred vrata wc-a. Kad su primijetili da se ne vraća, ušli su u prostoriju koja se nalazi do toaleta i tamo se nalazi prozor. Njihova procjena je bila da je zid u toj prostoriji previsok da ga čovjek njegove konstitucije može preskočiti. Preskočio ga je i pobvjegao kroz prozor te prostorije - rekla je i dodala kako stegovni postupak pokreću zbog teške povrede službene dužnosti.

- Nije bio pod stalnim nadzorom i nije bio vezan. Za njim je raspisana tjeralica - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Black and decker 21.01.2020.

    Lisice na noge i tako nebi pobjegao a sad je kasno kad je pobjegao. Čuvari tj policajci nisu profesionalci već amateri.

  • luddoboli 20.01.2020.

    Boga mi tip je spretniji od Betmena i Bandića zajedno.Ali da ne bi ispalo da smo naivni , sve je to u naprijed dogovoreno.Bojim se da bi ti policajci mogli ispast kolateralna šteta ili su već dovoljno dugo u službi da znaju uzeti dio kolača i za sebe.

  • crestor 20.01.2020.

    stisnuti ih i neka priznaju koliko su love dobili da ga puste

Komentiraj...
Vidi sve komentare