To je to što me zanima!

Procurio video: Srpski radnici u Kanadi slavili sa striptizetom? Pršte otkazi i zahtjevi za razvod

Kanada koja bilježi značajan porast zaraženih koronavirusom suočena je sa nepoštivanjem mjera, ovaj put od strane srpskih građevinaraca, koji su organizirali korona party sa striptizetom tijekom radnog vremena
Vidi originalni članak

Ludi provod građevinskih radnika sa striptizetom dignuo je cijelu Kanadu na noge. Srpski mediji pišu kako se radi o radnicima Srbima koji su slavili odlazak u mirovinu kolege te da su svi dobili otkaze, u nekoliko obitelji već su pokrenuti razvodi braka, a snimatelj videa navodno je u komi, nakon što ga je netko pretukao, piše Blic.rs.

Pogledajte video: Provod srpskih radnika sa striptizetom

Fotografije ludog partija su prvo počele kružiti Twitterom, a nakon se pojavilo nekoliko snimaka na kojima se radnici grle, ljube i zalijevaju votkom, a sve u pratnji zanosne striptizete.

TULUM U CENTRU ZAGREBA Zvala je policiju zbog korona partyja: 'Nisu mogli proći, gosti su im dobacivali, snimali ih...'

Snimka je nastala na gradilištu firme Mattamy Homes, jedne od najvećih privatnih građevinskih firmi u Kanadi, koja je za ovaj posao unajmila radnike iz firme Nelmar Drywall.

Mattamy Homes u službenoj je izjavi rekao da nisu znali da se takva zabava održava, ali također su potvrdili da je tvrtka Nelmar Drywall otpustila sve radnike koji su u tome sudjelovali.

'NIJE BILA NAŠA GLAZBA' Vlasnik kraj čijeg kafića je sinoć bio 'korona party' u Zagrebu: 'Ne možemo tjerati ljude s ulice'

Iz Vijeća stambene gradnje u Ontariju u priopćenju za medije rekli su da je situacija odvratna te da je ojačala već i sada prisutan stereotip o građevinskim radnicima protiv kojeg se dosta vremena već bore.

OKUPLJANJE NA CVJETNOM Korona party usred Zagreba

Kanada se trenutno bori s ogromnim porastom zaraženih koronavirusom, a građevinska je industrija donekle pošteđena ograničenja, za razliku od ugostitelja. Svi se sada pitaju kako će ovaj slučaj utjecati na to.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Usora1 22.04.2021.

    Imal’ ‘ko broj od striptizete, trebam za prijatelja.

  • Detektor MetalaFisher 21.04.2021.

    Drugo ako su svi otpušteni nije u redu....ako je netko od vas vidio video u dva dijela jedan od radnika je normalno radio neobazirajuci se na ostale ako je i on otkaz dobio onda je glup

  • antifa.u.srcu 21.04.2021.

    bravo susjedi.pokažite kanađanima kako se živi😈

Komentiraj...
Vidi sve komentare