News

Komentari 174

Zvala je policiju zbog korona partyja: 'Nisu mogli proći, gosti su im dobacivali, snimali ih...'

Zvala je policiju zbog korona partyja: 'Nisu mogli proći, gosti su im dobacivali, snimali ih...'

Policija je došla oko 22.30, a na pitanje je li mogla spavati, stanarka odgovara: "Ma kakvo spavanje, nema govora o spavanju. Ne možete ni televiziju gledati"

U Zagrebu je sinoć održan još jedan korona party. Pozvana je i policija, no okupljene nije rastjerala nego napisala prijave. Uz dvije prijave zbog okupljanja u zagrebačkoj Varšavskoj ulici iz policije poručuju i da će sve proslijediti državnom inspektoratu, javlja RTL.

Policiju je pozvala predstavnica stanara Ankica Jerelle, čiji je stan točno iznad lokala ispred kojih se okupilo par stotina ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO Korona party u centru Zagreba

- Bilo je očajno. Očajno, što drugo reći. Bila je jaka glazba, a ljudi valjda 200 - rekla je za RTL i dodala je tako svaki četvrtak, petak i subotu.

- Najprije su slavili neki rođendan, a iza toga je bilo... Policija je došla oko 22.30 - kaže i dodaje kako je ona pozvala policiju otprilike pet minuta do 22 sata. 

Na pitanje je li mogla spavati, odgovara: "Ma kakvo spavanje, nema govora o spavanju. Ne možete ni televiziju gledati". 

"Policija je puževim korakom išla ispred haustora, nisu mogli autom proći, bili su u autu. Oni su na policiju išli, gosti, dobacivali, snimali policiju", kaže Ankica Jerelle. 

Iz zagrebačke policije za RTL su se samo kratko osvrnuli na ovaj slučaj. "Policijska uprava zagrebačka je u subotu u vremenu od 20 do 22 sata zaprimila dvije dojave građana u odnosu na navedeno mjesto u Varšavskoj ulici. O zatečenom stanju i svemu utvrđenom, Policijska uprava zagrebačka obavijestit će Državni inspektorat", odgovorila je PU zagrebačka o okupljanju. 

U raciji policije i civilne zaštite jučer su dva lokala u centru Zagreba zatvorena. 

Najčitaniji članci