To je to što me zanima!

Profesor u srednjoj školi urlao na učenike, ravnatelj: 'Nije bilo sukoba, nego samo galama'

Policija je potvrdila kako ima informacija o događaju, ali kako kažu nije bilo policijskog postupanja
Vidi originalni članak

Snimku na kojoj profesor požeške Tehničke škole iz nepoznatog razloga urla na učenike čitatelji su nam dostavili u redakciju 24sata. 

- Što nisi rekao - dere se uznemireno profesor na učenika koji sjedi u klupi i smije se. U pozadini se čuje kako se jedan od učenika dere profesoru da se smiri, ostali se smiju, a jedan je sve to i snimio. 

Ravnatelj škole Zoran Galić potvrdio nam je incident. Kaže kako su pozvali hitnu pomoć.

'PRATIMO TIJEK DOGAĐAJA' Osijek: Zbog velikog požara u četvrtak neće biti nastave u pet osnovnih i jednoj srednjoj školi

- Hitna je pozvana jer je došlo do ekscesa. Procijenili smo da to možda zahtjeva nekakav medicinski tretman. Sve se desilo u odnosu učenika i nastavnika. Kolega je do jučer bio na bolovanju, imao je gripu ili koronavirus, došlo je do galame, ne toliko do verbalnog sukoba - rekao je Galić.

Dodaje da su Hitnu zvali s obzirom na činjenicu da je profesor imao još nastavnih sati, kako bi se utvrdilo je li sposoban nastavu i održati. 

-  To su neugodne stvari koje je teško komentirati, to ne pripada prostoru škole - kaže ravnatelj.

POLICIJA I INSPEKCIJA NA TERENU Gušili se u samoborskoj srednjoj školi, svi poslani kućama: 'Bilo je kao da nam britva reže grlo'

Pitali smo ga i je li profesor ili netko od učenika sankcioniran. -  Vidjet ćemo što će se dogoditi, ne znamo je li kolega hospitaliziran. To ćemo vidjeti kroz iduće dane - kaže ravnatelj. 

Iz Policijske uprave požeško-slavonske potvrdili su nam da su dobili obavijest o događaju, ali kako kažu nije bilo policijskog postupanja. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • bartimeyis 15.02.2024.

    Vidim svaki komentar tu je neka tužna osoba koja pročita članak i bez da išta zapravo i zna, pljuje po učenicima. Profesor u pitanju je profesor kojeg skoro svaka osoba u školi zna kao budali i znaju da nije normalan, kad kažem svaka osoba mislim i na ostale profesore. Da svaki profesor dobiva žalbe ali broj žalbi koje ovaj profesor dobije nisu normalne. Profesor Vuckovic je jednom osobi koja je slucajno ubila svoju djevojku u vrlo tužnom sudaru, govorio strahote pod satom i konstantno se vracao na tu situaciju, situaciju koja bih svakoga ovdje ostavila potresenoga do kraja života, i zezao ga, govorio mu kako je on kriv, kako je to zaslužio. I sada neki od vas mogu misliti da je to istina, no takve stvari se ne govore vani, kamoli u školi. U ovoj situaciji razred je jedan od gorih no profesor je najgori, on ima ispade na učenike puno puta bez ikakvoga razloga. Tako da molim vas, prestanite pljuvati po učenicima automatski samo zato što su učenici i razmislite kakvi su profesori.

  • Selo_malo 15.02.2024.

    Urlao je od užasa jer su mu, vrlo vjerojatno, popili krv. Taj posao treba prepustiti umjetnoj inteligenciji. 

  • netko91 spreman 15.02.2024.

    Ja imam malo više godina u mirovini sam. Što mislite kako su nas brutalno tukli u osnovnoj školi, to nije bilo ljudski. Srednja je već bilo nešto drugo. NARODE POČUJTE: osnovna škola u Baranji, roditeljima poslali dopis da potpišu oba roditelja, kako se slažu da im dijete uči srpski jezik i ćirilično pismo. Te jednu "anketu" da ispune za svoje dijete. T.k.z., anketa je sadržavala samo strogo povjerljive, osobne podatke djeteta, koje se nigdje ne traže. A djedovi tih djeteta dragovoljci domovinskog rata iz'91g.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare