To je to što me zanima!

'Proglasili me homofobom jer branim brak muškarca i žene'

HSS-ovka Marijana Petir ističe kako svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i gay populacija. Kazala je kako se homoseksualnost protivi naravnom zakonu
Vidi originalni članak

Homofob desetljeća, po izvoru organizatora gay Pridea Zagreb, Marijana Petir komentirala je ovu nimalo lijepu titulu koju je dobila. Kaže kako se čudi što nisu "sve Hrvate i katolike proglasili homofobima jer većina građana zagovara isti sustav vrijednosti kao ona".

- Homoseksualci su me proglasili homofobom jer branim obitelj kao osnovnu jedinicu ljudskog društva, branim brak između muškarca i žene, zalažem se za očuvanje života od začeća do smrti i nosim križ oko vrata - rekla je HSS-ovka za Večernji list

Dodaje kako svatko ima pravo na svoje mišljenje, no smatra da se prema njoj i većini u Hrvatskoj širi na taj način govor mržnje. Petir je rekla kako nijedno državno tijelo nije reagiralo na govor mržnje koji su organizatori Pridea uputili njoj. 

- Sama homoseksualnost protivi se naravnom zakonu, no treba izbjegavati svaki znak nepravedne diskriminacije - zaključuje Petir.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • saki012 22.06.2011.

    *ebe se meni za svih,bitan mi je moj decko kojeg volim,netreba mi brak sa njime da budem sretan! gay is ok!

  • Kro Kodil 22.06.2011.

    ona brani brak muskarca i zene, pa zasto ga uopce ima braniti kada je brak odabir ljudi, sto ona sjedi u saboru i nagovara ljude na brak.boze sacuvaj.nitko ne trazi nicije misljenje ako se misli zeniti.

  • Velečasni 1 22.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare