News

Komentari 239

'Proglasili me homofobom jer branim brak muškarca i žene'

'Proglasili me homofobom jer branim brak muškarca i žene'

HSS-ovka Marijana Petir ističe kako svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i gay populacija. Kazala je kako se homoseksualnost protivi naravnom zakonu

Homofob desetljeća, po izvoru organizatora gay Pridea Zagreb, Marijana Petir komentirala je ovu nimalo lijepu titulu koju je dobila. Kaže kako se čudi što nisu "sve Hrvate i katolike proglasili homofobima jer većina građana zagovara isti sustav vrijednosti kao ona".

- Homoseksualci su me proglasili homofobom jer branim obitelj kao osnovnu jedinicu ljudskog društva, branim brak između muškarca i žene, zalažem se za očuvanje života od začeća do smrti i nosim križ oko vrata - rekla je HSS-ovka za Večernji list

Dodaje kako svatko ima pravo na svoje mišljenje, no smatra da se prema njoj i većini u Hrvatskoj širi na taj način govor mržnje. Petir je rekla kako nijedno državno tijelo nije reagiralo na govor mržnje koji su organizatori Pridea uputili njoj. 

- Sama homoseksualnost protivi se naravnom zakonu, no treba izbjegavati svaki znak nepravedne diskriminacije - zaključuje Petir.

Najčitaniji članci